Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Unele domenii trebuie sa ramana inchise. Pe acestea le vom sprijini prin continuarea somajului tehnic. O parte din bugetul pentru plata somajului tehnic va fi din resurse europene (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Unele domenii trebuie sa ramana inchise. Pe acestea le vom sprijini prin continuarea somajului tehnic. O parte din bugetul pentru plata somajului tehnic va fi din resurse europene (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul va continua sa asigure plata somajului tehnic pentru angajatii din domenii in care inca nu a fost. continuă pe B1

MINISTRUL MUNCII: ii asigur pe cei care au iesit la pensie in strainatate ca nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le da asigurari celor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor.

Violeta Alexandru: Statul va plati 50% din salariul romanilor intorsi din strainatate care se angajeaza in tara VIDEO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri, intr-o videoconferinta, ca statul va plati jumatate din salariile romanilor concediati in strainatate care s-au angajat in tara.

Violeta Alexandru: Mall-urile raman inchise. La fel si restaurantele, gradinitele si cresele

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri, ca gradinitele si cresele raman inchise. La fel si mall-urile, restaurantele si salile de sport.

Violeta Alexandru: Suntem pentru cresterea pensiilor, ar trebui sa facem o prioritate din acest lucru prin raport cu alte cheltuieli bugetare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca ar fi ideal ca prezentarea situatiei economice si bugetare sa se faca la sfarsitul acestei luni, pentru a se putea anunta cat mai curand procentul cu care va fi majorat punctul de pensie.

Violeta Alexandru, despre romanii care au pensii din strainatate: ii asigur ca nu vor mai astepta cu anii recalcularea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari romanilor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii recalcularea pensiilor.

Violeta Alexandru isi apara colegii din fotografie: Pe vremea PSD, s-ar fi facut tot posibilul ca lucrurile sa fie musamalizate

Ministrul Muncii Violeta Alexandru sare in apararea celor cinci colegi care apar in fotografie, la o masa pe care se afla bautura, fumand in spatii inchise si nerespectand masurile impuse de starea de alerta.

PSD a depus motiuni simple impotriva ministrilor Violeta Alexandru si Ion Stefan

PSD a depus, miercuri, motiuni simple imporiva ministrilor Muncii, Violeta Alexandru, si Dezvoltarii, Ion Stefan. Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale se intituleaza motiunea care o vizeaza pe Violeta Alexandru si care a fost depusa la Senat. Ion Setafn este vizat de motiunea cu titlul Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste care a fost depusa la Camera Deputatilor.

Se dau bani pentru toti acesti romani. Ministrul Muncii a anuntat chiar acum noile masuri

Cand vine vorba de somaj tehnic, Guvernul sustine ca a facut deja platile. Conform ministrului Muncii, circa 2,7 miliarde de dolari au fost alocati. Violeta Alexandru, ministrul Muncii si.

Violeta Alexandru: Pensiile vor creste in functie de incasarile la buget Contractele suspendate sunt in descrestere evidenta. Am luat masuri pentru ca persoanele in somaj tehnic sa revina in activitate (VIDEO)

Ministrul Muncii a declarat, pentru B1 TV, ca Guvernul PNL are in intentie sa mareasca pensiile, dar procentul va depinde de incasarile la buget. Ministerul de Finante este asteptat sa vina cu o evaluare in.

Violeta Alexandru, despre poza cu Orban: Pe vremea PSD, s-ar fi facut tot posibilul ca lucrurile sa fie musamalizate

Poza cu Orban in birou, care a facut inconjurul internetului, a fost asumata si sanctionata, spune ministrul Muncii, adaugand ca, daca acest lucru s-ar fi intamplat pe vremea PSD, s-ar fi incercat musamalizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )