Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Muncii: Ma voi implica personal in a le transmite un semnal angajatorilor ca persoanele cu dizabilitati doresc sa lucreze. Totul este sa li se dea o sansa (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Muncii: Ma voi implica personal in a le transmite un semnal angajatorilor ca persoanele cu dizabilitati doresc sa lucreze. Totul este sa li se dea o sansa (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat marti, dupa o intalnire de lucru cu reprezentantii Consiliului National al Dizabilitatii din Romania, ca se va implica personal pentru a le transmite. continuă pe B1

Ministrul Muncii evalueaza problemele generate de legea pensiilor

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, spera ca, pana la inceputul anului viitor, sa aiba un inventar complet al problemelor generate de noua lege a pensiilor.

Ministrul Muncii: Lista problemelor generate de Legea pensiilor este lunga

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, spera ca, pana la inceputul anului viitor, sa aiba un inventar complet al problemelor generate de noua lege a pensiilor. intrebata marti.

Ministrul Educatiei: Voi cere colegilor mei sa inceteze sa le mai ceara copiilor sa invete comentarii

Ministrul Educatiei si Cercetarii, a declarat marti ca va solicita profesorilor sa inceteze sa le mai ceara copiilor sa memoreze comentarii.

Ministrul Educatiei: Voi solicita colegilor mei sa inceteze sa le mai ceara copiilor sa memoreze comentarii

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca va solicita profesorilor sa inceteze sa le mai ceara copiilor sa memoreze comentarii. Raspund in.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )