Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul pentru IMM-uri, Florin Jianu: Trebuie sa dam sansa oricarui roman sa-si deschida o firma

Antena3 Antena3,
Ministrul pentru IMM-uri, Florin Jianu: Trebuie sa dam sansa oricarui roman sa-si deschida o firma

Ministrul pentru intreprinderile Mici si Mijlocii, Florin Jianu, a pledat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei pentru ramanerea tinerilor romani in tara. Aici sunt atat de multe posibilitati. Nu as fi. continuă pe Antena3

Florin Jianu, noul ministru pentru IMM-uri, vrea un program dedicat intreprinzarilor debutanti

Noul ministru pentru IMM si Turism, Florin Jianu, a declarat ca una dintre prioritatile mandatului sau este de a da posibilitatea oricarui roman care nu a avut o firma sa infiinteze una, prin extinderea facilitatilor oferite de programul.

Un automat Seeds of Change ofera seminte pentru tweet-uri

Oficialii miscarii Seeds Of Change, menita sa stimuleze agricultura in diverse zone ale globului, s-au gandit sa ofere seminte pentru tweet-uri. in mod obisnuit, cei mai multi dintre noi asociem automatele din mall-uri, gari si alte locatii cu cafele, lapte, sandwich-uri si alte cateva produse perisabile. Cei de la Seeds of Change, prin intermediul catorva automate pozitionate in diverse zone din Statele Unite, ofera cu totul alte produse. Desi nu este foarte evident in imaginea de mai jos, pe fiecare [].

Ponta anunta intrarea in vigoare a patru programe destinate IMM-urilor

Patru programe pentru IMM-uri si tinerii antreprenori vor intra in vigoare in lunile martie si aprilie, a anuntat astazi premierul Victor Ponta, intr-o postare pe blog.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )