Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Pe 15 iulie vom publica lista finala a beneficiarilor programului Start-Up Nation

Antena3 Antena3,
Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Pe 15 iulie vom publica lista finala a beneficiarilor programului Start-Up Nation

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca pe 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, Stefan Oprea, mi. continuă pe Antena3

STEFAN OPREA: Pe 15 iulie vom publica lista finala a beneficiarilor programului Start-Up Nation

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca pe 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, Stefan Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Antena 3.

Programul Start-Up Nation: in 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, anunta ministrul pentru Mediul de Afaceri

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca in 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, la Antena 3. Stefan Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. El a sustinut ca antreprenorii care s-au inscris in aceasta editie a programului au posibilitatea de a cere avans, pentru care exista sume suficiente la buget.

MINISTRUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI: Producatorii romani trebuie sa recucereasca pietele din Asia si din Golf

Laurentiu Mitrache, CEC Bank: Programul Romano-Elvetian pentru IMM-uri, prin care au fost finantate doua proiecte incepand din 2014, a avut un buget de peste 131 milioane lei Tara noastra are o piata in extindere, iar producatorii romani trebuie sa-si gaseasca si alte piete de desfacere, intrucat suntem intr-o ofensiva a diplomatiei comerciale de recucerire a pietelor traditionale, unde produsul romanesc era cunoscut, a afirmat, ieri, Stefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, in cadrul conferintei de inchidere a doua proiecte ce au vizat finantarea IMM-urilor in cadrul Programului Romano-Elvetian PCER) pentru intreprinderile Mici si Mijlocii.

Rabla pentru electrocasnice: A treia sesiune incepe pe 15 iulie. Ce valoare au voucherele

Luni, 15 iulie, va incepe a treia sesiune de inscriere in programul Rabla pentru electrocasnice prin care se pot obtine vouchere de pana la 400 de lei, in schimbul unui aparat vechi, au declarat reprezentantii Ministerului Mediului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 8-27 iulie. Ce temperaturi vom avea la mijlocul verii

ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna iulie si pentru inceputul lunii august. Potrivit meteorologilor, in iulie valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice acestui interval la.

HOROSCOP, cu Minerva pentru saptamana 8 - 14 iulie 2019. Balantele primesc o majorare de salariu, Scorpionii se izbesc de tot soiul de refuzuri

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana viitoare. HOROSCOP BALANTA Ti-a fost greu, incercand sa dobandesti noi abilitati si sa le implementezi ca lumea.

HOROSCOP CHINEZESC pentru saptamana 8-14 IULIE 2019. Mistretul aduce multumire si siguranta

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 8-14 IULIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )