Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Petre Daea, la Targoviste: Ma ingrijoreaza fiecare caz de pesta

Adevărul Adevărul,
Ministrul Petre Daea, la Targoviste: Ma ingrijoreaza fiecare caz de pesta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent la Targoviste, unde s-a intalnit cu autoritatile locale, imediat dupa confirmarea a doua cazuri de pesta porcina in gospodaria unui localnic din comuna Lucieni. continuă pe Adevărul

Ministrul Petre Daea, noi declaratii halucinante: Pesta ma desteapta, grija ma adoarme(VIDEO)

Explicatii halucinante ale ministrului Agriculturii in plina pesta porcina. Daea da vina pe stiinta pentru ca nu a gasit solutia pentru a opri acest virus, informeaza B1 TV. Mai mult, Daea l-a.

Petre Daea, despre informarile SRI privind pesta porcina: ntrebati-l pe Ciolos, era premier n 2016

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spus, vineri, ca fostul premier Dacian Ciolos si fostul ministru al Agriculturii din Cabinetul sau ar trebui sa fie intrebati despre informarile SRI din 2016 privind pesta porcina africana, relateaza Mediafax.

Petre Daea, despre pesta porcina: Factorul uman e cel care propaga acum virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus. Din.

Petre Daea a gasit vinovatul pentru raspandirea pestei porcine: Factorul uman este cel care duce virusul dintr-o parte in alta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca pesta procina se raspandeste acum foarte repede din cauza factorului uman. Prezent duminica la Targoviste, in contextul in care au fost descoperite.

Cum mimam indignarea? Realitatea TV il ataca nonstop pe Dragnea, Denise Rifai il protejeaza pe Petre Daea (VIDEO)

Virusul pestei porcine a provocat un adevarat dezastru in tara, iar in ciuda faptului ca Petre Daea ar trebui sa raspunda cu functia pentru felul in care a gestionat situatia, ministrul Agriculturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )