Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul propus la Finante promite ca va repatria aurul de la Moscova

Adevărul Adevărul,
Ministrul propus la Finante promite ca va repatria aurul de la Moscova

Ministrul propus de PNL la Finante in guvernul Orban, senatorul Florin Citu, si-a luat marti angajamentul, la audierea sa in comisiile de specialitate, ca va face pasi pentru repatrierea aurului de la Moscova. continuă pe Adevărul

Declaratie-surpriza la audierile din Parlament. Ministrul propus la Finante anunta ca va prelua schita de buget a PSD pentru anul viitor

Liberalii nu au preluat doar bucati din programul de guvernare al PSD, ci planuiesc sa preia inclusiv schita de buget pentru anul viitor. Ministrul propus la Finante a spus la audierile din Parlament ca.

Eugen Teodorovici catre ministrul propus la Finante, Florin Citu: Esti un hot, stiu toti! - VIDEO

Audierea ministrului propus la Finante, Florin Citu, a inceput cu scandal. Minute bune, membrii comisiei s-au certat pe metoda de audiere. intr-un final au stabilit ca cel audiat sa raspunda dupa fiecare.

Ministrul propus la Finante, dator-vandut la stat

Jurnalista Antena 3 Oana Zamfir a prezentat in emisiunea Obiectiv un documentcare arata cu ce probleme financiare se confrunta Florin Citu, ministru propus la Finante. Acesta a primit o somati.

Victor Costache, ministrul propus la Sanatate: in Romania se arunca 150 de inimi si 300 de plamani la gunoi

Victor Costache, ministrul propus de PNL la ministerul Sanatatii, a atras atentia marti in timpul audierilor din comisia de specialitate din Parlament ca in Romania nu exista centre de stocare a organelor si ca in momentul de fata se atunca 150 de inimi si 300 de plamani la gunoi.

Florin Citu, ministrul propus al Finantelor: Taxa pe activele bancare trebuie eliminata;este o interventie directa a statului in politica comerciala a bancilor

Taxa pe activele bancare trebuie eliminata pentru ca este o interventie directa a statului in politica comerciala a bancilor, a declarat, marti, ministrul propus al Finantelor Publice, Florin Citu. Taxa.

Ministrul propus la Dezvoltare, dupa ce primarul Focsaniului l-a acuzat ca nu a platit impozit pentru locuinta de 910 metri patrati: Am gresit, voi plati tot

Ministrul propus la Dezvoltare Ion Stefan raspunde intr-o postare pe Facebook acuzatiilor primarului orasului Focsani conform carora nu a platit impozit pentru locuinta de 910 metri patrati pe care o detine, spunand ca a gresit, ca va remedia situatia si va plati retroactiv, el remarcand insa ca in 19 ani de cand detine casa, Primaria nu a constatat aceasta neregula.

Cum a uitat ministrul propus la Dezvoltare sa achite impozit pentru vila unde a iesit din greseala un etaj in plus. Casa, tarifata la o suprafata ridicola

Deputatul PNL de Vrancea Ion Stefan, propus ministru la Dezvoltare, a recunoscut ca are o problema cu locuinta pe care a trecut-o in declaratia de avere.

Ministrul propus al Agriculturii trage un semnal de alarma, la audierile din Parlament. Oros: Va insemna sa nu mai putem exporta multa vreme carne de porc sau porci vii

Deputatul Adrian Oros, propunerea PNL pentru portofoliul Agriculturii in viitorul Guvern Orban, a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate din Parlamentul Romaniei, in conditiile in care 18.

Ministrul desemnat al Finantelor raspunde criticilor programului de guvernare al PNL

Ministrul de Finante desemnat al guvernului Orban a raspuns luni celor care au criticat programul de guvernare al PNL, numindu-i urmasi ai lui Stalin, Lenin, Trotski si Ceausescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )