Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul roman de Externe: Moldova ramane o prioritate de prim rang in politica interna si externa a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ministrul roman de Externe: Moldova ramane o prioritate de prim rang in politica interna si externa a Romaniei

Ministrul Afacerilor Externe de la Chisinau, Tudor Ulianovschi, a avut o intrevedere marti, 6 februarie, la Bucuresti, cu omologul sau roman, Teodor Melescanu. Seful diplomatiei romane a declarat ca Republica Moldova ramane o prioritate de prim rang in politica interna si externa a Romaniei, indiferent de culoarea politica a guvernelor care se afla la putere. continuă pe Adevărul

Obiectivul nostru in relatiile cu Republica Moldova ramane integrarea europeana a tarii vecine

Obiectivul strategic al Romaniei in relatiile cu Republica Moldova ramane integrarea europeana a statului vecin, aceasta fiind singura optiune care poate sa aduca prosperitate, siguranta si libertate cetatenilor indiferent de varsta, etnie, de limba vorbita sau confesiunea religioasa a declarat, astazi, ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, la o declaratie de presa comuna cu omologul sau moldovean, Tudor Ulianovschi.

Ministrul roman al Apararii: Romania sprijina trecerea relatiei Moldova-NATO la o noua etapa

Romania continua sa sprijine trecerea la o noua etapa a relatiei de parteneriat NATO-Republica Moldova si saluta deschiderea, in acest sens, a Biroului de legatura NATO la Chisinau, a declarat ministrul Apararii Nationale al Romaniei, Mihai Fifor, dupa o intrevedere la Chisinau cu omologul sau moldovean, Eugeniu Sturza.

Liviu Dragnea, despre intalnirea cu ministrul de externe al Ungariei: Am abordat cateva teme extrem de importante atat pentru Romania, cat si pentru Ungaria. Vom avea cateva proiecte importante de infrastructura

Liviu Dragnea a vorbi despre intalnirea pe care a avut-o luni dupa-amiaza cu ministrul de externe al Ungariei. Am avut o intalnire buna. Am abordat cateva teme extrem de importante atat pentru Romania,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )