Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Sanatatii: Amenda sau inchisoare pentru cei care nu respecta carantina

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Amenda sau inchisoare pentru cei care nu respecta carantina

Ministrul demis al Sanatatii, Victor Costache, a atentionat ca persoanele care nu respecta masurile privind carantina vor fi sanctionate conform Codul Penal, pedeapsa putand fi amenda sau inchisoarea pana la doi ani. continuă pe Antena3

Raed Arafat anunta sanctiuni pentru cei care vand masti la suprapret

Statul roman vrea sa ia masuri impotriva celor care fac specula cu produse medicale, cum ar fi mastile de protectie. Seful Departametului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat ca se pregatesc sanctiuni pentru cei care vor sa faca bani de pe urma oamenilor speriati de coronavirus.

Prima Casa 2020: ce oferta are BCR pentru cei care vor sa ae153;i ia o locuine155;a

Banca Comerciala Romacentna BCR) va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit an cadrul edie155;iei de anul acesta a programului Prima Casa, pentru care ofera o dobacentnda de 2% + IRCC, avans de minim 5% e153;i.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Ministrul sanatatii din Indonezia, tara cu 260 mil. locuitori si niciun caz de coronavirus: Este o binecuvantare de la Atotputernicul

Ministrul sanatatii din Indonezia a respins joi criticile privind sistemul de testare pentru coronavirus din tara si a spus ca absenta de cazuri confirmate in a patra natiune ca populatie din lume este o binecuvantare de la Atotputernicul.

Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, ca pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un barbat dintr-o comuna din Gorj, care este, in prezent, in stare buna si nu are simptome de boala.

Ministrul Sanatatii: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a declarat, luni seara, ca pe teritoriul Romaniei nu exist.

Un preot din Iasi primeste pomelnice pe Facebook pentru cei afectati de coronavirus

Un preot din Iasi primeste pomelnice, pe Facebook, pentru a se ruga pentru cei afectati de coronavirus. Aproximativ 150 de oameni i-au trimis, in doar trei ore, mesaje cu nume ale unor persoane pentru care sa se roage.

Un preot din Romania oficiaza slujbe pentru cei afectati de coronavirus: Sa intetim rugaciunea pentru sanatatea celor incercati

Preotul Dan Damaschin a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca primeste pomelnice pentru cei afectati de coronavirus, iar apelul lui nu a ramas fara raspuns.

Ministrul Sanatatii, noi detalii despre romanul cu coronavirus: Are o usoara faringita!

Victor Costache sustine ca romanul depistat cu coronavirus are o forma usoara de faringita, pentru care primeste tratament simptomatic, mentionand ca acesta va ramane internat 14 zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals.

Victor Costache, ministrul Sanatatii: Infectia cu coronavirus, doar o viroza respiratorie Un vaccin probabil ca va fi dezvoltat in cam un an de zile (VIDEO)

Infectia cu coronavirus are, in 82-85% din cazuri, o forma usoara spre moderata, fiind practic doar o viroza respiratorie, a afirmat Victor Costache, ministrul interimar Sanatatii, joi seara, in direct pe B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )