Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Sanatatii, anunt despre deschiderea teraselor si a plajelor

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, anunt despre deschiderea teraselor si a plajelor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a spus vineri ca Romania se afla intr-o perioada descendenta a cazurilor de coronavirus, iar daca lucrurile vor merge bine, terasele si plajele vor fi deschise. continuă pe Adevărul

Anastasiu: Deschiderea teraselor la jumatate din capacitate este absurda. Ce spune despre purtarea mastilor

Deschiderea teraselor la jumatate din capacitate este absurda, iar purtarea mastilor la terase nu este ceruta in niciun stat european, a declaratDragos Anastasiu, presedinteleCamerei de Comert si Industrie Romano-Germana AHK).

Coronavirus. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre masurarea temperaturii la accesul in magazine: Un minim triaj epidemiologic

Masurarea temperaturii la intrarea in institutii, cladiri de birouri sau supermarketuri continua sa creeze valva in spatiul public. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, explica necesitatea masurarii.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Suntem intr-o faza descrescatoare a curbei pandemiei de COVID-19. O avem de vreo saptamana

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Romania a trecut in ultima saptamana intr-o faza descendenta a pandemiei de COVID-19 avand in vedere zilelele consecutive in care s-au inregistrat un.

Ministrul Sanatatii anunta ca ne aflam intr-o faza descrescatoare a curbei pandemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca Romania se afla intr-o perioada descrescatoare a curbei privind pandemia de coronavirus de vreo saptamana si jumatate si isi doreste sa ramana asa.

Ministrul Sanatatii: 2,3 milioane de persoane defavorizate vor primi gratuit cate 50 de masti de protectie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca a fost aprobata OUG prin care fiecare persoana defavorizata va primi cate 50 de masti, in total urmand sa fie achizitionate materiale de protectie pentru 2,3 milioane de oameni, urmand sa se plateasca 230 de milioane de lei de la bugetul de stat.

Coronavirus: Ministrul sanatatii din Bolivia, arestat pentru nereguli in achizitionarea de aparate de ventilatie

Ministrul sanatatii din Bolivia, Marcelo Navajas, suspectat de coruptie in achizitionarea a 179 de aparate de ventilatie pentru bolnavi de COVID -19 de la o companie spaniola, a fost arestat, a declarat miercuri seful politiei boliviene, relateaza AFP, citata de Agerpres. El este retinut la sediul Fortei speciale de combatere a criminalitatii FELCC) din La Paz, a declarat comandantul acestei unitati, colonelul Ivan Rojas, la o zi dupa ce presedinta tarii, Jeanine Anez, a ordonat deschiderea unei anchete pentru posibil act de coruptie cu privire la aceasta achizitie.

Ministrul Economiei, precizari despre reluarea turismului: care e data cea mai probabila

Nu exista o certitudine privind deschiderea sezonului estival pentru cetatenii romani catre Grecia, Bulgaria si Serbia incepand din 1 iunie, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Virgil Popescu, precizand ca trebuie vazut ce modificari va aduce Parlamentul starii de urgenta.

Ministrul Virgil Popescu, despre acordul turistic respins de Romania: E o stire eronata. Nu s-a semnat niciun protocol, discutiile continua Sunt optimist ca terasele se vor redeschide de la 1 iunie (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a respins categoric informatia aparuta recent in spatiul public, potrivit careia Romania a refuzat sa ia parte la o intelegere cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )