Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Sanatatii, anunt in privinta gripei: Nu putem vorbi despre o epidemie

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, anunt in privinta gripei: Nu putem vorbi despre o epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca, in acest moment, nu se poate vorbi despre o epidemie de gripa, precizand ca este o circulatie mai intensa a virusului gripal. De asemenea, Pintea spune ca nu a fo. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: nainte de a vorbi despre o Ordonanta de abrogare a legii recursului compensatoriu, ar trebui ca initiatorii si avizatorii legii sa suporte consecintele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, pentru HotNews, legat de solicitarea USR ca Guvernul sa emita o Ordonanta de Urgenta pentru abrogarea legii privind recursul compensatoriu, ca va analiza o astfel de cerere cand o va primi personal, desi nu el este cel care ar trebui sa ia o asemenea decizie: Ce, este treaba ministrului Justitiei sa dea ordonante?. Tudorel Toader a mai sustinut ca, inainte de a vorbi despre adoptarea unei astfel de Ordonante, ar trebui ca initiatorii si avizatorii acestei legi sa isi asume consecintele ei.

Uncopildin Valcea aajuns in moarte cerebrala la Bucuresti. Ministrul Sanatatii:Cine este vinovat cu siguranta va plati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata ca cine este vinovat de situatia in care se aflacopilul de la Valcea, ajuns in moarte cerebrala la Bucuresti, cu siguranta va.

Ministrul Finantelor, anunt important. Ce se intampla cu plata salariilor si pensiilor

Sunt bani pentru toate cheltuielile, a declarat sambata, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Toate cheltuielile prevazute pentru intregul an, de la salarii pana la pensii si bani pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )