Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Sanatatii, anunt de ULTIMA ORA privind transplantul uman

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, anunt de ULTIMA ORA privind transplantul uman

Florian Bodog, ministrul Sanatatii a solicitat preluarea tuturor observatiilor si propunerilor transmise in cadrul procesului de dezbatere publica a proiectului Legii privind transplantul uman. continuă pe B1

Vlad Voiculescu: Ministerul Sanatatii nu doar ca nu ia masuri impotriva abuzurilor privind transplantul ci face exact pe dos

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu prezinta un proiect al legii transplantului postat pe site-ul Ministerului Sanatatii, potrivit caruia decizia privind beneficiarul unui organ prelevat revine sefului echipei medicale care realizeaza transplantul, Voiculescu remarcand ca prin aceasta initiativa ministrul Bodog nu doar ca nu ia nicio masura impotriva abuzurilor de tipul celor facute de medicul Mihai Lucan, ci face exact pe dos, transmite news. ro.

Ministrul de Interne, informatii de ultima ora despre agentul pedofil

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, ca l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre masurile dispuse ca urmare a depistarii politistului suspectat de agresiune sexuala asupra unor.

USR, lovit in plin de o decizie a PNL. Anunt de ultima ora a lui Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat, marti, ca parlamentarii PNL nu semneaza sesizarile care vor fi depuse de USR la Curtea Constitutionala pentru ca au iesit din termen, afirmand ca liberalii au.

Demersuri de ultima ora pe langa Olanda pentru acceptarea aderarii Romaniei la Schengen

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a efecuat luni o deplasare de lucru la Haga pentru a avea discutii cu oficialii europeni privind sustinerea aderarii Romaniei la zona.

S-A TERMINAT! Se DESTRAMA PSD?! Este nevoie de o RESTRUCTURARE TOTALA! Anunt de ULTIMA ORA (VIDEO)

Intalnire decisiva in PSD! Social-democratii ar urma sa decida, luni, ce se intampla cu conducerea partidului. Potrivit primelor declaratii, membrii PSD s-au impartit.

ALERTA cu BOMBA pe aeroport! Detalii de ULTIMA ORA! Toti pasagerii ...

Aeroportul International din Sofia, Bulgaria, a fost evacuat miercuri dupa-amiaza in urma unei alerte cu bomba. Evacuarea a fost ordonata de ministrul de Interne al Bulgariei in urma unui apel.

Declaratii de ultima ora la Ministerul de Interne despre pedofilul din lift

Ministerul de Interne a facut primele declaratii despre pedofilul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, din Capitala. Exista deja o mare tensiune, iar ministrul Afacerilor Interne n.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )