Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministrul Sanatatii: Asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatii

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii: Asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatii

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca bolnavii asimptomatici vor fi evaluati la domiciliu, iar apoi vor fi programati pentru investigatii, in timp ce pacientii simptomatici cu comorbiditati vor ramane in continuare internati in spital. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre aglomeratia din spitale: Asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatiile paraclinice

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca bolnavii asimptomatici care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu, iar apoi vor fi programati pentru investigatii, in timp ce.

Asimptomaticii care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu, anunta ministrul Sanatatii

Asimptomaticii care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatii medicale, a anuntat duminica, la Iasi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Premierul Orban se intalneste luni cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii si ministrul Finantelor Membrii Federatiei declansasera de miercuri greva japoneza

Premierul Ludovic Orban se intalneste luni la ora 13 cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Finantelor, Florin Citu, arata un comunicat transmis duminica seara de biroul de presa al Guvernului. intalnirea are loc pe fondul nemultumirii membrilor Federatiei Sanitas, care anuntasera proteste pana cand vom obtine conditii decente de munca, deblocarea posturilor pentru cele doua sisteme si respectarea legislatiei cu caracter salarial, potrivit reprezentatilor Federatei Sanitas.

MINISTRUL SANATATII, UN NOU APEL CATRE POPULATIE: Sistemele medicale inca rezista, dar recomandarea noastra este a de a nu le forta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii solicita cetatenilor sa respecte masurile de protectie si preventie in privinta Covid-19, pentru ca ne aflam intr-un moment de cumpana, in care sistemul medical rezista, dar nu trebuie fortat sa ajunga la capacitate maxima, pentru ca exista riscul ca personalul medical sa nu mai poata face fata.

Ministrul Sanatatii, mesaj pentru credinciosii nemultumiti de restrictii: Trebuie sa adaptam pelerinajul la pandemie si nu pandemia la pelerinaj (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avut, duminica, o reactie cu privire la nemultumirile aparute in randul pelerinilor din cauza restrictiilor impuse de autoritati in contextul sarbatorii Sfintei.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Pandemia provocata de noul coronavirus a produs multe schimbari in viata noastra. Este nevoie, mai mult ca oricand, de echilibru si pastrarea sanatatii mintale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, atrage atentia asupra faptului ca, in aceasta perioada, in care pandemia de coronavirus a adus nenumarate schimbari si provocari in toate aspectele vietii noastre, este.

Ministrul Sanatatii: Nu putem sa nu respectam niste reguli si tot noi sa strigam de ce se moare Despre tratamentele anti-COVID folosite in Romania

Datele alarmante de miercuri, cand Romania a inregistrat cel mai mare numar de cazuri de COVID-19, cu recorduri si la numarul deceselor si al pacientilor din ATI, reprezintaa factura pentru nerespectarea regulilor, afirma ministrul Sanatatii. Nu putem sa nu respectam niste reguli si pe urma tot noi sa strigam ca n-avem loc in spital sau de ce se moare. De aceea se moare!, a spus Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, mesaj transmis in plina pandemie: E nevoie de pastrarea sanatatii mentale!

De Ziua Internationala a Sanatatii Mintale, ministrul Nelu Tataru, le-a transmis romanilor un mesaj, in contextul pandemiei si a luptei cu virusul care a speriat o lume intreaga.

Rata de imunizare la COVID-19 in Romania: 4,6%. Datele prezentate de ministrul Sanatatii, dupa prelucrarea a 11.000 de teste

4,6% din populatia Romaniei a dobandit imunitate la COVID 19, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. El a precizat ca au fost prelucrate 11. 000 de teste in cadrul studiului de seroprevalenta.

Ministrul Sanatatii: Nu putem sa nu respectam niste reguli si tot noi sa strigam de ce se moare

Recordul de infectii cu noul coronavirus in Romania pare a fi urmarea nerespectarea regulilor, coform ministrului Sanatatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )