Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministrul Sanatatii, avertisment in contextul acordului MAI-BOR: Putem avea crestere de cazuri COVID

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, avertisment in contextul acordului MAI-BOR: Putem avea crestere de cazuri COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, s-a aratat ingrijorat de acordul MAI-BOR si a spus ca el a militat in continuare pentru continuarea izolarii si pentru mentinerea distantarii sociale. continuă pe Antena3

Stam acasa pana la 1 iunie? Ministrul Sanatatii: O eventuala relaxare ar putea fi dupa 15-20 mai sau 1 iunie

In contextul epidemiei de coronavirus, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, la Galati, ca o eventuala relaxare a masurilor impuse ar putea aparea dupa 15-20 mai sau 1 iunie.

Ministrul Sanatatii anunta conducere militara si pentru Spitalul Judetean Focsani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni dimineata ca Spitalul Judetean din Focsani va avea o conducere militara. Ministrul urmeaza sa faca verificari si la Galati.

MINISTRUL SANATATII: Vom duce si la Focsani o conducere militara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge luni la Focsani, unde 25 de cadre medicale de la spitalul judetean sunt infectate cu coronavirus, iar managerul, la randul sau depistat pozitiv, este in conflict cu ministerul.

Ministrul Sanatatii: E necesar ca in aceste doua saptamani critice sa mentinem, mai mult ca niciodata, restrictiile

Nesu Tataru, ministrul Sanatatii, a trimis romanilor un mesaj cu prilejul sarbatorilor de Paste in care spune ca urmeaza doua saptamani foarte importante in care trebuie mentinute cu strictete regulile de distantare sociale si restrictiile impuse.

Ministrul Sanatatii: Pastram precautiile si pastram distanta, mai avem inca vreo trei saptamani de urcat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni, ca trebuie pastrate precautiile si distanta, mentionand ca inchiderea cimitirelor a fost necesara din perspectiva distantarii sociale. Mai avem inca vreo trei saptamani de urcat, a spus el, referindu-se la numarul cazurilor de coronavirus.

Ministrul Sanatatii mai estimeaza inca vreo trei saptamani de urcat privind infectarile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni, ca trebuie pastrate precautiile si distanta, ment.

VIDEO Ministrul Sanatatii, luat la rost de o femeie in timpul vizitei la Focsani. Ce i-a reprosat aceasta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost apostrofat, luni, in timpul vizitei la Focsani, de catre o femeie care l-a luat la rost ca nu gaseste Euthyrox in farmacii, desi autoritatile au anuntat sosirea unui intreg TIR cu medicamente.

Ministrul Sanatatii merge luni la Focsani si Galati pentru a evalua situatia unitatilor sanitare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se va afla luni la Focsani si Galati pentru a evalua situatia unit.

Restrictiile impuse persoanelor varstnice, prelungite cu peste trei luni. Ministrul Sanatatii: Luam in calcul si aceasta masura

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca se ia in calcul prelungirea masurilor de izolare a persoanelor in varsta, cel putin pentru 10-14 saptamani, in functie de evolutia pandemiei COVID-19 in Romania.

Restrictiile impuse persoanelor varstnice ar putea fi prelungite cu peste trei luni Ministrul Sanatatii: Luam in calcul si aceasta masura

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca se ia in calcul prelungirea masurilor de izolare a persoanelor in varsta, cel putin pentru 10-14 saptamani, in functie de evolutia pandemiei COVID-19 in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )