Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Sanatatii va coordona personal ancheta interna de la masacrul din Sapoca. Anuntul facut de Sorina Pintea

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii va coordona personal ancheta interna de la masacrul din Sapoca. Anuntul facut de Sorina Pintea

Sorina Pintea, a anuntat ca se va duce la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca pentru a coordona ancheta desfasurata dupa ce un pacient a omorat, in noaptea de sambata spre. continuă pe Antena3

Pintea merge la spitalul Sapoca pentru a coordona personal ancheta, la dispozitia premierului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca, la dispozitia premierului, se deplaseaza la Spitalul Sapoca, pentru a coordona personal ancheta interna, dupa ce un pacient a omorat alti patru pacienti si a ranit alti noua. Ministrul subliniaza ca acest caz impune masuri urgente, transmitand, totodata, compasiunea sa familiilor indurerate.

Sorina Pintea va coordona personal ancheta privind crimele de la Sapoca

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca se va duce personal la Spitalul de Neuropsihiatrie .

UPDATE MASACRUL DE LA PSIHIATRIE: Ministrul Sanatatii merge personal la Sapoca, pentru a conduce ancheta interna. Sorina Pintea: `Este un caz tragic care impune rigoare in analiza si masuri urgente`

UPDATE 4:Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca a pornit de urgenta spre Spitalul de Psihiatrie Sapoca din judetul Buzau, pentru a coordona personal ancheta interna privind intamplarile.

Sorina Pintea, in drum spre Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca pentru a coordona ancheta interna

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a pornit, duminica, spre Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca pentru a coordona ancheta interna care se desfasoara acolo si pentru a oferi tot sprijinul procurorilor. Orice eroare de procedura trebuie corectata prompt pentru a preveni astfel de drame, a scris Pintea pe Facebook.

Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie din Buzau a omorat 4 pacienti si a ranit alti 9 cu un stativ de perfuzie Ranitii, transferati in Capitala Ministrul Sanatatii s-a dus la Buzau sa coordoneze personal ancheta interna - UPDATE

Patru persoane au murit si noua au fost ranite, la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, dupa ce un pacient internat cu sevraj etilic le-a lovit cu un stativ de perfuzie. Victimele agresorului sunt persoane care erau sedate sau imobilizate la pat. in urma tragediei, ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la unitatea spitaliceasca si s-a dus personal sa coordoneze ancheta interna. Cei noua pacienti raniti au fost transferati la spitale din Capitala.

Neregulile gasite de Ministrul Sanatatii la Spitalul de Psihiatrie Sapoca

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, aflata in control la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, acolo unde 4.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Sapoca

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis, duminica, Corpul de Control al Ministerului Sanatatii pentru a verifica situatia de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, unde un pacient internat a ucis patru oameni si a ranit alti noua. Daca este neglijenta, vom actiona in consecinta, a transmis Sorina Pintea.

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii: Tragedia de la Sapoca putea fi evitata. Sindicatele au solicitat doar sporuri, nu si suplimentarea locurilor de munca

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat, duminica, la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din judetul Buzau, ca, in opinia ei, tragedia de sambata noapte putea fi evitata, potrivit digi24. ro. Am trim.

Acuzatii dure dupa crimele de la spitalul din Sapoca. Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control

Patru persoane au murit si alte 9 au fost ranite, dupa ce un barbat de 38 de ani a atacat pacientii internati la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Membrii sindicatului Sanitas Sapoca fac acuzatii dure referitoare la conditiile in care se lucreaza in spital si sustin ca au alertat autoritatile in mai multe randuri cu privire .

Primele imagini de la masacrul din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la masacru din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis patru persoane si a ranit alte noua cu stativul de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )