Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, despre cazul medicului fals care a operat in Romania: Cei care l-au angajat, l-au angajat ilegal (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, despre cazul medicului fals care a operat in Romania: Cei care l-au angajat, l-au angajat ilegal (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a reactionat, marti, in cazul medicului fals care a operat la mai multe clinici din Capitala fara a avea studii de medicina. Ministerul Sanatatii nu a dat. continuă pe B1

Sorin Oprescu, despre cazul medicului fals: E un escroc. Birocratia a invins autoritatea

Medicul chirurg Sorin Oprescu a declarat marti la Romania TV ca in cazul medicului fals Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode, birocratia a invins autoritatea, acuzand un derapaj al.

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

Ministrul Sanatatii, noi declaratii in scandalul cu apa potabila: Apa Nova trebuia sa anunte DSP si Primaria

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, face noi declaratii legate de scandalul cu apa.

Premierul Dancila: Am discutat cu ministrul Justitiei despre recursul compensatoriu si ordonanta privind completurile de cinci judecatori. Sper sa venim cu ea cat mai repede

Premierul Dancila: Am discutat cu ministrul Justitiei despre recursul compensatoriu si ordonanta privind completurile de cinci judecatori. Sper sa venim cu ea cat mai repede Premierul Viorica Dancila.

Procurorii au deschis dosar penal in rem in cazul escrocului italian, care a operat in mai multe spitale din Romania

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului Medicilor, dupa ce falsul chirurg italian a fost descoperit i.

Scandal dupa propunerea lui Dragnea despre vitamina D. Ministrul Sanatatii: inainte de a propune ceva, Guvernul se consulta cu specialistii

Este scandal dupa propunerea lui Liviu Dragnea de a crea un program prin care elevii sa primeasca vitamina D. Vlad Mixich sustine intr-o postare pe Facebook ca Organizatia Mondiala a Sanatatii nu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )