Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii despre Colectiv: Nimeni niciunde in lume nu e pregatit pentru o asemenea situatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Sanatatii despre Colectiv: Nimeni niciunde in lume nu e pregatit pentru o asemenea situatie

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, declara ca nimeni niciunde in lume nu este pregatit pentru o situatie precum cea inregistrata la Colectiv, ambasadori din mai multe tari spunandu-i ca statele pe care le reprezinta nu ar fi. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Sanatatii, despre toxinfectiile in lant din scoli: Avem numeroase probe recoltate din lanturi de magazine

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu, prezent vineri, 11 martie, la Bistrita, a vorbit despre imbolnavirea bebelusilor din Arges, sustinand ca ancheta este in plina desfasurare si ca va mai dura pana cand se vor face publice rezultatele finale. De asemenea, acesta a mai facut un apel la autoritati sa fie atente cu declaratiile si sa nu mai acuze anumite firme.

Programul cornul, laptele si...boala. Apel important catre cadrele didactice

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a facut, vineri, un apel catre cadrele didactice sa verifice produsele lactate si de patiserie care sunt distribuite elevilor si prescolarilor, pentru a evita.

Ancheta in cazul copiilor infectati cu E-coli nu este finalizata. Este gresit sa interpretam fragmente din ea, spune ministrul sanatatii

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri, la Bistrita, ca ancheta in cazul copiilor infectati cu bacteria E-coli nu este finalizata si ca rezultatele prezentate de Institutul Cantacuzino reprezinta o mica fotografie din tot acest proces, scrie Agerpres.

Ministrul Sanatatii, anunt alarmant - mii de romani afectati

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu a finalizat.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )