Libnet.ro
UNICEF

19:46

Ministrul Sanatatii, despre criza de imunoglobulina: Situatia este foarte grava

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre criza de imunoglobulina: Situatia este foarte grava

Lipsa de pe piata a imunoglobulinei a determinat autoritatile romane sa ceara oficial ajutorul tarilor din UE si NATO, ministrul Sanatatii Sorina Pintea anuntand ca i-a comunicat si prim-ministrului ca va activa aceasta procedura. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre criza de imunoglobulina: Situatia este foarte grava. Am apelat la o masura extrema

Lipsa de pe piata a imunoglobulinei a determinat autoritatile romane sa ceara oficial ajutorul tarilor din UE si NATO, ministrul Sanatatii Sorina Pintea anuntand ca i-a comunicat si prim-ministrului ca va activa aceasta procedura.

Ministrul Sanatatii: Nu mai avem nicio doza de imunoglobulina, sunt sute de pacienti afectati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment nu mai exista nicio doza de imunoglobulina, ca sunt sute de pacienti afectati si ca singura solutie in acest moment era declansarea mecanismului de protectie civila, prin solicitarea ajutorului tarilor UE si NATO pentru criza imunoglobulinei. Ea a spus ca deja exista un raspuns de la un stat membru, cu care s-a luat legatura, potrivit news. ro.

Ministrul Sanatatii, in vizita la spitalul de pe malul Borcei. Sorina Pintea s-a intalnit cu sefii de sectii

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii s-a aflat sambata intr-o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. Dupa un tur al Unitatii de Primiri Urgente, aceasta, insotita de autoritati, a calcat pragul sectiei de pediatrie si pe cel al compartimentului pentru tratarea diabetului.

Ministrul Sanatatii, prima reactie dupa crima de la spitalul din Slatina

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat ca in urma crimei de la Slatina, a decis sa trimita o echipa de control, pentru a cerceta cazul. Aceasta a mai spus ca personalul care se afla in spital in.

Ministrul Sanatatii anunta recalcularea pretului la medicamente

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca pretul medicamentelor va fi modificat de la 1 septembrie. Astfel, 5000 de medicamente din mai multe categorii vor avea un nou pret. Unele.

Ministrul Sanatatii, ANUNT de ULTIM MOMENT pentru pacienti: Ce se intampla cu pretul medicamentelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca pretul medicamentelor va fi modificat de la 1 septembrie. Astfel, 5000 de medicamente din mai multe categorii vor avea un nou pret. Unele.

Ministrul Sanatatii, PRIMA REACTIE dupa CRIMA de la Spitalul Judetean: Cere masuri URGENTE

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a cerut Directiei de Sanatate Publica Olt si conducerii Spitalului Judetean Slatina sa ia toate masurile necesare ca sa nu fie afectata desfasurarea actului medical.

Nu mai avem nicio doza de imunoglobulina, sunt sute de pacienti afectati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment nu mai exista nicio doza de imunoglobulina, ca sunt sute de pacienti afectati si ca singura solutie in acest moment era declansarea mecanismului de protectie civila, prin solicitarea ajutorului tarilor UE si NATO pentru criza imunoglobulinei.

Criza de imunoglobulina impinge Romania sa ceara ajutor tarilor din UE si NATO

Romania a cerut oficial ajutorul tarilor din UE si NATO pentru criza de imunoglobulina, ministrul Sanatatii Sorina Pintea anuntand ca i-a comunicat si prim-ministrului ca va activa aceasta procedura.

Raed Arafat, despre criza de imunoglobulina: Am apelat si la mecanismul NATO

Secretarul de stat din Ministerul de Interne si coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat luni seara, ca in contextul crizei de imunoglobuline, pe langa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )