Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Sanatatii, despre problema cezarienelor pe banda rulanta: Suntem pe primul loc intr-o statistica deloc onoranta (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, despre problema cezarienelor pe banda rulanta: Suntem pe primul loc intr-o statistica deloc onoranta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca Romania se afla pe primul loc la numarul de cezariene, respectiv intre 60 si 70% din numarul de nasteri, acest lucru ingreunandactivitatea de. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca in Romania exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, ceea ce inseamna ca.

Ministrul Muncii, despre renuntarea la criteriul vechimii n majorarea salariilor: Nu am dat un pas napoi. Mediul de afaceri a spus ca i afecta foarte mult

Decizia de a nu mai pune in aplicare majorarea salariului minim la 2. 350 lei pentru cei cu peste 15 ani vechime a fost agreata cu patronatele si cu sindicatele, pentru ca o astfel de masura ar fi afectat foarte mult mediul de afaceri, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Marius Budai, dupa sedinta de Guvern. El a sustinut ca nu se poate spune ca Guvernul a facut pasul inapoi, ci doar a tinut cont de obiectiile partilor implicate. Pe de alta parte, ministrul nu a putut preciza care va fi impactul bugetar al majorarilor.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )