Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Sanatatii, despre programul de sanatate pentru vitamina D: Nu e o inventie a lui Liviu Dragnea, e o propunere a Comsiei de Endocrinologie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre programul de sanatate pentru vitamina D: Nu e o inventie a lui Liviu Dragnea, e o propunere a Comsiei de Endocrinologie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca programul de sanatate pentru vitamina D nu este o inventie a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ci este o propunere a Comisiei Nationale de Endocrinologie. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre transferul unor fonduri din bugetul SRI la Ministerul Sanatatii: Vitamina D nu e o inventie a lui Dragnea

Ministrul Sanatatii sustine ca se bucura de majorarea bugetului Ministerului Sanatatii, fiind multumit inclusiv de depunerea amendamentelor prin care Liviu Dragnea cere diminuarea bugetelor serviciilor de.

Ministrul Sanatatii, despre diploma voluntarei de la Spitalul Ilfov: Nu a fost confirmata niciodata ca medic rezident

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca este fals documentul prezentat de Raluca Daniela Barsan referitor la faptul ca este confirmata ca medic rezident, in momentul in care a incheiat.

Ministrul Sanatatii: Datele INSP arata ca inca nu putem vorbi despre un trend descrescator in privinta gripei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat vineri seara ca potrivit datelor Institutului National de Sanatate Publica INSP) inca nu se poate vorbi despre un trend descrescator in evolutia gripei.

Ministrul Sanatatii: Bugetul Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari in Sanatate a ajuns in 2019 la 4,84% din PIB

Bugetul Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari in Sanatate CNAS) a ajuns in acest an la 4,84% din PIB, anunta ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, precizand ca pentru 2019 a fost alocata o suma de 1. 513 lei. Comisiile pentru buget, finante, banci vor dezbate, marti si miercuri, raportul proiectului de Lege pentru aprobarea bugetului de stat pe anul 2019, dupa ce luni au fost adoptate avize favorabile in comisiile de specialitate.

Ministrul Sanatatii anunta ca spitalele care gresesc in acordarea asistentei medicale vor ramane fara autorizatie

Unitatile spitalicesti care au gresit in acordarea asistentei medicale populatiei vor ramane fara autorizatia de functionare, a spus ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, precizand ca toate aceste.

Ponta spune ca programul Panorama, pentru care Dragnea a propus alocarea de bani taind de la Servicii, apartine unei firme americano-israeliene: A pus n amendament si firma la care trebuie sa se duca banii

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca, prin amendamentele depuse la proiectul de buget pe 2019, vrea sa dea banii taiati de la serviciile de informatii si redirectionati la Sanatate direct unei firme americano-israeliene care produce testele prenatale numite Panorama.

UPDATE Ponta spune ca programul Panorama, pentru care Dragnea a propus alocarea de bani taind de la Servicii, apartine unei firme americano-israeliene/ Un israelian implicat ntr-un scandal cu trafic cu ovule, actionar la firma care vinde testele n Romnia

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca, prin amendamentele depuse la proiectul de buget pe 2019, vrea sa dea banii taiati de la serviciile de informatii si redirectionati la Sanatate direct unei firme americano-israeliene - Natera - care produce testele prenatale numite Panorama. Testele Panorama sunt comercializate in Romania de firma AMS 2000 TRADING IMPEX SRL, potrivit site-ului oficial. Unul dintre actionarii companiei a fost implicat intr-un scandal international de trafic de ovule declansat de o investigatie BBC in 2005, scrie G4Media.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru avocatii nemultumiti: Nu si-au precizat / reconsiderat pozitia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, le da replica avocatilor care vor sa iasa in strada pentru numarul mare de dosare pe care primesc din oficiu si cer practic onorarii mai mari. Tudorel Toader spune.

Lazar, despre buget: Banii pentru expertize sunt dramuiti. E clar ca vom avea nevoie de rectificare

Procurorul general Augustin Lazar este nemultumit de bugetul alocat Ministerului Public, spunand ca este nevoie de bani pentru rapoartele de expertiza, de exemplu, in conditiile in care a crescut numarul cazurilor de violenta. El a subliniat ca va fi nevoie de o rectificare bugetara, pentru a acoperi costul expertizelor, dar si pentru salarii sau pentru a cump[ra un nou sediu pentru DIICOT, care plateste 58. 000 de euro chirie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )