Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Sanatatii din Austria a murit de cancer

B1 B1,
Ministrul Sanatatii din Austria a murit de cancer

Ministrul Sanatatii si pentru probleme femeilor din Austria, Sabine Oberhauser, s-a stins din viata joi din cauza cancerului. Acesta avea doar 53 de ani, potrivit agentiei austriece APA. Oberhauser facea. continuă pe B1

Negritoiu a discutat cu reprezentantii Asociatiei Asiguratorilor din Austria despre RCA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a participat la sfarsitul saptamanii trecute la Viena, la invitatia Asociatiei Asiguratorilor din Austria VVO), la o intalnire care a avut ca tema evolutiile recente de pe piata asigurarilor din cele doua tari, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Probleme pentru parintii romani din Austria. Guvernul vrea sa taie alocatiile copiilor

Guvernul de la Viena vrea sa ia o decizie importanta in ceea ce priveste alocatiile copiilor romani. Austria a platit intr-un singur an aproximativ 250 de milioane de euro alocatii.

Airbus: Acuzatiile de frauda venite din Austria nu au niciun fundament

Grupul aeronautic european Airbus s-a declarat, vineri, surprins de acuzatiile formulate saptamana trecuta de Ministerul austriac al Apararii, acuzatii ce insinueaza inselaciune cu rea-credinta si frauda in legatura cu comanda pentru avioanele Eurofighter din anul 2003, informeaza un comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )