Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Institutul Cantacuzino poate produce vaccinuri in circa trei ani

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Institutul Cantacuzino poate produce vaccinuri in circa trei ani

Institutul Cantacuzino poate sa produca vaccinuri cam in trei ani, timp in care insa va putea produce suplimente pentru stimularea imunitatii, a precizat vineri ministrul Sanatatii, Florian Bodog. continuă pe România Liberă

Bodog: Institutul Cantacuzino va putea produce vaccinuri cam in trei ani, dar intre timp poate produce suplimente pentru stimularea imunitatii./ Trebuie sa aducem specialisti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta in judetul Dambovita, ca Institutul Cantacuzio va incepe sa produca vaccinuri in aproximativ trei ani, dar poate produce in acest timp suplimente pentru stimularea imunitatii. Ministrul a precizat, potrivit News. ro, ca trebuie adusi specialisti in cadrul Institutului pentru ca, la momentul la care acesta a ramas fara finantare, specialistii de top de acolo au plecat.

Ministrul Sanatatii: Institutul Cantacuzino poate sa produca vaccinuri cam in trei ani

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta in judetul Dambovita, ca Institutul Cantacuzio va incepe sa produca vaccinuri in aproximativ trei ani. Ministrul a precizat ca trebuie adusi specialisti in cadrul.

Florian Bodog: Rata de refuz a vaccinarii este de 12%; in ultima luna au fost vaccinati 67.000 de copii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, miercuri, la inceputul sedintei Executivului ca rata de refuz a vaccinarii in ultima luna este de 12%, fiind vaccinati 67. 000 de copii. Bodog a precizat ca aproximativ 40. 000 de copii nu au fost gasiti la domiciliu, fiind perioada de vacanta. Bodog a mai spus ca proiectul Legii vaccinarii va fi trimis Parlamentului spre adoptare.

Florian Bodog, despre Legea vaccinarii: Tocmai am trecut-o prin Guvern. Exista sanctiuni de la nivel de ministru pana la medicul de familie si la parinte

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca Legea vaccinarii a trecut prin Guvern si a dat asigurari ca lucrurile vor intra intr-un fagas normal, asa cum au intrat in toate tarile europene.

Rata de refuz a vaccinarii este de 12%; in ultima luna au fost vaccinati 67.000 de copii

Rata de refuz a vaccinarii in ultima luna este de 12%, fiind vaccinati 67. 000 de copii, a declarat astazi ministrul Sanatatii, Florian Bodog, la inceputul sedintei de Guvern. El a precizat ca aproximativ 40. 000 de copii nu au fost gasiti la domiciliu, fiind perioada de vacanta.

Peste cati ani va produce Institutul Cantacuzino vaccinuri. Vezi anuntul facut de ministerul Sanatatii

Peste cel putin doi ani de zile, vom avea pe piata vaccinuri produse de Institutul Cantacuzino, a anuntat ministerul Sanatatii. BCG, vaccinul antituberculoza va fi primul care va intra in productie,.

Bodog, despre Legea vaccinarii: Orice proiect de lege este perfectibil, sunt deschis oricaror dezbateri publice, atat timp cat ele se poarta cu onestitate

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, sustine ca este deschis oricaror dezbateri publice privind proiectul Legii vaccinarii, aflat in dezbatere in Parlament, atat timp cat acestea se poarta cu onestitate, bun simt si decenta, adaugand ca orice proiect de lege este perfectibil. El spune insa ca acest proiect este munca unor specialisti care lucreaza zi de zi in domeniul vaccinarii si care s-au confruntat cu toate defectele cadrului actual.

Cazul jurnalistei Magda Vasiliu, aduce schimbari in sistemul de sanatate: Anuntul ministrului Bodog privind debirocratizarea (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat in sedinta de miercuri a guvernului primele masuri luate privind debirocratizarea sistemului. impreuna cu CNSAS, cu consultarea tuturor actorilor.

Cazul jurnalistei Magda Vasiliu aduce schimbari in sistemul de sanatate: Anuntul ministrului Bodog privind debirocratizarea (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat in sedinta de miercuri a guvernului primele masuri luate privind debirocratizarea sistemului. impreuna cu CNSAS, cu consultarea tuturor actorilor.

Bodog multumeste Patriarhului Daniel si preotilor care s-au implicat in campania pro-vaccinare

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a multumit marti Patriarhului Daniel si preotilor care care s-au implicat in campania pro-vaccinare a autoritatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )