Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Sanatatii: Miercuri dimineata, vor ajunge livrarile de imunoglobulina

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii: Miercuri dimineata, vor ajunge livrarile de imunoglobulina

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca miercuri dimineata cel tarziu incep sa ajun. continuă pe România Liberă

Cand vor ajunge in Romania dozele de imunoglobulina. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca doze de imunoglobulina vor sosi in tara in aceasta saptamana. intrebata daca in aceasta saptamana va ajunge in Romania.

Sorina Pintea a anuntat cand vor ajunge primele doze de imunoglobulina in Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, cand vor sosi in tara primele doze de imunoglobulina. intrebata daca in aceasta saptamana va ajunge in Romania imunoglobulina, ministrul a.

Imunoglobulina achizitionata prin Mecanismul european de Protectie Civila nu a ajuns n tara, cu toate ca ministrul Sanatatii promisese ca primele 10.000 de doze ajung nca de saptamna trecuta

Imunoglobulina achizitionata prin Mecanismul european de Protectie Civila nu a ajuns inca in tara, au declarat, luni, pentru HotNews. ro, reprezentantii asociatiilor de pacienti. Nu a ajuns in tara imunoglobulina, si oricum, din momentul in care va intra in tara pana ajunge la spitale va mai dura cateva zile, a declarat pentru HotNews. ro un reprezentant al asociatiei de pacienti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )