Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cere un control de urgenta dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean Resita (FOTO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cere un control de urgenta dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean Resita (FOTO)

Dupa aparitia in spatiul public a imaginilor scandaloase de la Spitalul Judetean Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

Ministrul Nelu Tataru a dispus un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, dupa aparitia imaginilor cumplite din sectia COVID-19 de la spitalul din Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase.

NELU TATARU: Vor putea vota cu urna mobila cei cu decizii de carantinare, izolare si act medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Arena Nationala, ca persoanele carantinate, in izolare sau care prezinta acte medicale vor putea vota cu urna mobila la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Nelu Tataru trimite un control la Spitalul de Urgenta Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase, potrivit News.

Ministrul Sanatatii sustine ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

Nelu Tataru, dupa vizita la DSP Bucuresti: Pana la vara vom avea 70% din populatie vaccinata

Ministrul Sanatatii, a precizat, duminica la pranz, dupa vizita la DSP Bucuresti, ca vaccinul anti-COVID se face cu rapel la 28 de zile. La fel, acesta se va face sezonier, ca si vaccinul.

Multi romani au primit SMS-uri care ar fi fost semnate de Nelu Tataru. Ce scrie in ele

Alegatorii care au fost plasati de DSP in carantina sau in izolare au fost informati ca pot vota cu urna speciala la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, daca depun o cerere la Biroul Electoral al sectiei de votare prin intermediul unei alte persoane. SMS-urile se incheie cu semnatura ministrului sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, despre situatia paturilor de la ATI: Astazi sunt libere in jur de 183 de paturi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat, duminica la pranz, situatia paturilor libere de la Terapie Intensiva. Duminica dimineata, in urma evaluarii din fiecare judet, avem 1392 de pat.

Tataru: Vaccinul impotriva Covid se va face sezonier, ca si cel antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva Covid se va face in Romania sezon.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )