Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ministrul Sanatatii: Nota Spitalului Judetean Braila a crescut la 8,5 de la 6, cat era in martie

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Nota Spitalului Judetean Braila a crescut la 8,5 de la 6, cat era in martie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea,aflata in vizita la Braila, a verificat in cursul zilei de marti conditiile din sectia exterioara de Psihiatrie Cronica a Spitalului de Psihiatrie Braila. continuă pe Antena3

Acuzatii la adresa Spitalului Judetean Mehedinti de la rudele unui batran decedat

Un barbat sustine ca bunicul sau a murit in fata Spitalului Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin ca un caine, fara ca personalul medical sa-i acorde asistenta medicala. Conducerea spitalului judetean spune ca situatia este insa cu totul alta si ca rudele batranului au refuzat internarea acestuia, desi starea pacientului era grava.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Sapoca

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis, duminica, Corpul de Control al Ministerului Sanatatii pentru a verifica situatia de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, unde un pacient internat a ucis patru oameni si a ranit alti noua. Daca este neglijenta, vom actiona in consecinta, a transmis Sorina Pintea.

Camerele de supraveghere au surprins ce s-a intamplat in noaptea atacului de la Spitalul Sapoca. Ministrul Sanatatii: Nu am vazut imaginile, erau duse deja la Parchet

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni, la Spitalul din Sapoca, ca in declaratiile personalului medical al institutiei sunt mai multe inadvertente si ca, in opinia sa, intr-un minut nu se putea intampla asa ceva fara sa fi auzit nimeni, scrie Agerpres. Ea a precizat ca nu a vazut imaginile de pe camerele de supraveghere, acestea fiind deja la Parchet.

Neregulile gasite de Ministrul Sanatatii la Spitalul de Psihiatrie Sapoca

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, aflata in control la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, acolo unde 4.

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii: Tragedia de la Sapoca putea fi evitata. Sindicatele au solicitat doar sporuri, nu si suplimentarea locurilor de munca

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat, duminica, la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din judetul Buzau, ca, in opinia ei, tragedia de sambata noapte putea fi evitata, potrivit digi24. ro. Am trim.

Acuzatii dure dupa crimele de la spitalul din Sapoca. Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control

Patru persoane au murit si alte 9 au fost ranite, dupa ce un barbat de 38 de ani a atacat pacientii internati la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Membrii sindicatului Sanitas Sapoca fac acuzatii dure referitoare la conditiile in care se lucreaza in spital si sustin ca au alertat autoritatile in mai multe randuri cu privire .

Zile pline la urgenta Spitalului Judetean Constanta

1997 persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )