Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Sanatatii: Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat

Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea. Am anuntat. continuă pe Antena3

SURPRIZA: Acestia sunt romanii care vor primi mai MULTI BANI de la stat

Un proiect de strategie al Ministerului Dezvoltarii prevede ca aceasta categorie de romani sa primeasca o subventie majorata pentru plata. Conditia pe care acestia trebuie sa o indeplineasca este de a nu.

UPDATE Primariile din tara au nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul le-a dat doar 1,4 miliarde Lista celor aproape 1.600 de localitati care vor primi fonduri Hotararea a fost adoptata

Aproape 1600 de localitati urmeaza sa primeasca sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale. Este vorba despre un proiect care a intrat in sedinta de Guvern de luni. Din proiectul Ministerului intelegem ca ar fi nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul va da doar 1,4 miliarde lei. UPDATE: Eugen Teodorovici a anuntat ca Hotararea a fost adoptataUPDATE 1: Restul pana la 8,5 miliarde lei trebuie asigurata de urmatorul Guvern, potrivit lui Teodorovici.

HOROSCOPUL saptamanii 14 - 20 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar

HOROSCOPUL saptamanii 14 - 20 octombrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP BERBEC - Simti ca incepi sa pierzi controlul asupra tuturor relatiilor pe care le ai. Nu mai gasesti un echilibru si nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )