Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Sanatatii: Nu se pune problema ca rezidentii sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Nu se pune problema ca rezidentii sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus ca in momentul de fata nu se pune problema ca medicii rezidenti sa fie pusi sa-si plateasca studiile daca vor sa plece din tara dupa. continuă pe Antena3

Sorina Pintea: Nu se pune problema ca rezidentii sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara

Nu se pune problema ca medicii rezidenti sa fie pusi sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara dupa ce termina rezidentiatul, sustine Sorina Pintea, ministrul Sanatatii.

Sorina Pintea: Nu se pune problema ca rezidentii sa si plateasca studiile daca vor sa plece din tara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca in acest moment nu se pune problema ca medicii rezidenti sa fie pusi sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara dupa ce termina rezidentiatul. Ministrul Sanatatii a fost tinta unui val de critici in noiembrie anul trecut, cand a declarat ca Ne gandim la un act aditional la contractul de munca pe care fiecare rezident il are cu spitalele . ) Ne gandim la o modalitate de a-i face sa stea un anumit numar de ani in tara.

Simptome gripa. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca perioada de varf e asteptata in februarie. Patru decese cauzate de virusul gripal

Virusul gripal a provocat patru decese de la inceputul sezonului rece, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, declarand ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie. Anul trecut, varful sezonului gripei a fost in februarie.

Ministrul Sanatatii anunta CONTROALE in maternitatile din TOATA TARA: Cand vor incepe verificarile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca probabil din 15 ianuarie vor incepe controale in maternitatile din toata tara. Este vorba despre.

Ministrul Sanatatii: Control la toate maternitatile din tara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca au avut loc discutii cu sindicatele pe care le-a asigurat ca nu vor fi pierderi salariale. Ministrul a avut un mesaj ferm pentru sindicate, pe.

Ministrul Sanatatii se va intalni marti cu sindicatele din sector! Sorina Pintea: Nu exista motive de nemultumire

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca se va intalni, marti, cu sindicatele din domeniu pentru a vedea care sunt problemele pe care reprezentantii acestora le identifica, dar a adaugat ca, cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )