Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, noi precizari cu privire gripa: Asta inseamna sa stam acasa

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, noi precizari cu privire gripa: Asta inseamna sa stam acasa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut noi precizari cu privire la cazurile de gripa din tara. Pentru ziua de maine am cerut Ministerului Educatiei sa suspende cursurile. Exista cazuri mai. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, noi precizari cu privire la gripa: Asta inseamna sa stam acasa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut noi precizari cu privire la cazurile de gripa din tara. Pentru ziua de maine am cerut Ministerului Educatiei sa suspende cursurile. Exista cazuri mai.

Gripa face ravagii in Romania. Anuntul facut de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut noi precizari dupa ce s-a anuntat inchiderea scolilor pentru ziua de vineri din cauza epidemiei de gripa. in urma cu doua ore am primit rezultatele.

Sorina Pintea, despre gripa: Niciuna dintre cele 28 de persoane decedate pana acum nu era vaccinata

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti seara ca numarul infectiilor respiratorii a crescut foarte mult in ultima perioada, fiind in pragul unei epidemii de gripa. Pintea a precizat ca niciuna dintre cele 28 de persoane care au murit din cauza virusului gripal n-a fost vaccinata si a anuntat ca 25. 000 de doze de vaccin vor fi distribuite in perioada urmatoare.

Pintea: Actionam ca in cazul unei epidemii de gripa. Sunt pregatite 25.000 de doze suplimentare de vaccin (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, pentru B1 TV, ca in Romania nu exista o epidemie de gripa, dar autoritatile au luat masuri ca si cum epidemia ar exista. in acest moment suntem in.

Sorina Pintea: Scopul principal este garantia accesului la sanatate pentru toti cetatenii europeni

Romania va continua eforturile pentru a avansa agenda UE asupra temelor cu impact si beneficii pentru pacientii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care a prezentat marti, in contextul.

Sorina Pintea, despre presedintia Consiliului UE: Scopul principal este garantia accesului la sanatate pentru toti cetatenii europeni

Romania va continua eforturile pentru a avansa agenda UE asupra temelor cu impact si beneficii pentru pacientii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care a prezentat marti, in contextul.

in ce conditii se declara epidemie de gripa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat de mai multe ori, in ultimele zile, ca nu suntem departe de declararea epidemiei de gripa. Sorina Pintea, a explicat ce conditii trebuie indeplinite.

Ministerul Sanatatii ar putea anunta epidemia de gripa. 20 de romani au murit deja rapusi de virus in acest sezon

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea,ar putea anunta zilele acestea epidemia de gripa daca in urmatoarele sapte zile numarul imbolnavirilor va creste cu 20% peste asteptarile specialistilor din.

Sorina Pintea, la Sinteza Zilei: Suntem foarte aproape de declararea unei epidemii de gripa. Nu trebuie sa fie panica, trebuie respectate anumite reguli

Harta va fi actualizata, Romania va aparea colorata in rosu, suntem foarte aproape de declararea unei epidemii de gripa. Pana nu aude cineva cuvantul epidemie, nu se mobilizeaza. Masurile transmise in.

Care sunt prioritatile Romaniei in domeniul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a prezentat prioritatile Romaniei in cadrul Comisiei pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara din Parlamentul European. Rezistenta antimicrobiana, vaccinarea, accesul la medicamene, mobilitatea pacientilor si sanatatea digitala sunt doar cateva dintre prioritatile tarii noastre, potrivit oficialului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )