Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministrul Sanatatii spune ca ar putea fi declansat mecanismul de protectie civila in privinta imunoglobulinelor

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii spune ca ar putea fi declansat mecanismul de protectie civila in privinta imunoglobulinelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat la Antena 3 ca marti se va intalni cu producatorii de medicamente, iar in cazul in care nu va ajunge la un consens cu acestia privind imunoglobulinele, va fi declansat mecanismul de protectie civila. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii ar putea declansa mecanismul de protectie civila, in problema imunoglobulinei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta ca ar putea apela la mecanismul UE pentru protectia civila, in problema imunoglobulinei. Astazi am avut o intalnire pe problema imunoglobulinelor. Maine ma.

Ministrul Sanatatii anunta ca ar putea fi declansat mecanismul de protectie civila in cazul crizei imnoglobulinelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat luni seara ca in cursul zilei de marti se va intalni cu producatorii de medicamente si in cazul in care nu va ajunge la un consens cu acestia privind.

Guvernul sa ceara activarea Mecanismului de Protectie Civila al UE pentru a solicita imunoglobulina din alte state

Guvernul trebuie sa ceara de urgenta activarea Mecanismului de Protectie Civila al UE pentru a solicita imunoglobulina din alte state membre, afirma europarlamentarul Monica Macovei.

Ministrul Sanatatii: Asigurarea medicamentelor oncologice in spitale, unul din obiectivele mandatului meu. Solutiile, numai prin colaborarea stransa intre autoritati, producatori, distribuitori, pacienti si medici

Noul ministru al Sanatasii, Sorina Pintea, spune ca Programul National de Oncologie derulat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate trebuie extins pe mai multe paliere, chiar daca este destul de generos, relateaza News. ro. De asemenea, Pintea spune ca asigurarea medicamentelor oncologice in unitatile sanitare reprezinta unul din obiectivele mandatului sau, astfel ca va cauta solutii pentru a stopa disfunctionalitatile din aprovizionare, dar acest lucru va putea fi facut numai printr-o colaborare stransa intre autoritatile din sanatate, producatori, distribuitori, pacienti si personal medical.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora privind MEDICAMENTELE ONCOLOGICE. Ce trebuie sa stie TOTI BOLNAVII de CANCER

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a facut duminica un anunt extrem de important cu privire la medicamentele oncologice. Ea spune, intr-un mesaj transmis de Ziua Mondiala de Lupta impotriva.

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, primul interviu dupa investire. Multe dintre problemele de astazi sunt generate de indolenta, de lene, de nesimtire

Sorina Pintea, noul ministrul al Sanatatii, la primul interviu dupa numirea in functie. Ministrul a venit in platoul emisiunii 100 de minute, unde a raspuns intrebarilor Alessandrei.

Ministrul Sanatatii: Asigurarea medicamentelor oncologice in spitale, unul din obiectivele mandatului meu

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca Programul National de Oncologie derulat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate trebuie extins pe mai multe paliere, chiar daca este destul de generos si ca asigurarea medicamentelor oncologice in unitatile sanitare reprezinta unul din obiectivele mandatului sau.

Ministrul Sanatatii, despre cazul copilului externat din spital in stare grava la Oradea: Cadrele medicale trebuie sa manifeste compasiune si intelegere

Cazul copilului externat din spital, desi se afla in stare foarte grava, a ajuns in atentia noului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )