Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Sanatatii,Victor Costache: Eu nu cred in nimic din ce este restrictiv si ce este impus

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii,Victor Costache: Eu nu cred in nimic din ce este restrictiv si ce este impus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca nu este de acord cu introducerea vaccinarii obligatorii, ci mai degraba in campanii ample de constientizare. Costache a precizat ca aproape un milion de persoane au fost vaccinate cu vaccinul antigripal achizitionat de Ministerul Sanatatii, dar a afirmat ca si in acest an dozele au ajuns prea tarziu in teritoriu, la pacienti. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre vaccinarea obligatorie: Eu nu cred in nimic din ce este impus, dar cred in campanii foarte bune de comunicare si in instinctul parintilor (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat, pentru B1 TV, ca nu crede in nimic din ce este impus, prin urmare nu sustine vaccinarea obligatorie, in schimb crede in campaniile bune de comunicare si .

Victor Costache despre tragedia din blocul de la Timisoara, unde o femeie si doi copii au murit in urma deratizarii: Ministerul Sanatatii a fost exclus din procedura de avizare a acestor firme

Ministerul Sanatatii a fost exclus din procedura de avizare a firmelor care efectueaza dezinsectii si deratizari si care folosesc substante foarte toxice, iar consecinta a fost tragedia de la Timisoara, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Victor Costache. Pe 18 noiembrie, un bloc din Timisoara, cu peste 200 de apartamente, a fost evacuat dupa ce o femeie si doi copii au murit in urma deratizarii facute in cladire.

Victor Costache, despre tragedia din blocul de la Timisoara: Ministerul Sanatatii a fost exclus din procedura de avizare a acestor firme

Ministerul Sanatatii a fost exclus din procedura de avizare a firmelor care efectueaza dezinsectii si deratizari si care folosesc substante foarte toxice. Anuntul a fost facut de ministrul Victor.

PISA 2018. Ministrul Educatiei, dupa rezultatele testelor: Poate este de luat in calcul sa avem o ora de lectura

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a afirmat marti, referindu-se la rezultatele testelor PISA, ca ar putea fi luata in calcul introducerea unei ore de lectura, pentru ca elevii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )