Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sorin Cimpeanu: 110.600 de angajati din educatie sunt programati pentru vaccinare. Personalul din invatamant este cel mai dispus sa se vaccineze (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sorin Cimpeanu: 110.600 de angajati din educatie sunt programati pentru vaccinare. Personalul din invatamant este cel mai dispus sa se vaccineze (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri seara, pe B1 TV, ca 110. 600 de angajati din invatamant s-au programat deja pentru a fi vaccinati anti-COVID-19, iar 18. 600 de angajati au primit deja. continuă pe B1

SORIN CIMPEANU: 80.000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca 80. 000 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID, iar dintre acestia 6. 000 s-au imunizat deja.

Ministrul Educatiei: 6.000 de angajati din invatamant s-au vaccinat deja. 80.000 de angajati sunt programati pentru vaccinare, sunt inscrisi in platforma

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat duminica seara ca tot mai multi angajati din invatamant si-au manifestat dorinta de a se vaccina. 000 dintre acestia au fost deja vaccinati, iar 80. 000 su.

Sorin Cimpeanu: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva Covid-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri seara, la B1TV, ca personalul din sistemul de educatie va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva Covid-19.

Sorin Cimpeanu: Aparitia unei noi tulpini a virusului indeamna inca si mai mult la prudenta

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta ca aparitia noii tulpini a virusului SARS-CoV-2 indeamna si mai mult la prudenta, iar decizia cu privire la deschiderea scolilor va fi luata in urma discutiilor cu principalele institutii din domeniu medical, stiut fiind ca limita intre dreptul fundamental la educatie si dreptul fundamental la sanatate este o fasie foarte ingusta si e greu de apreciat.

SORIN CIMPEANU: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca personalul din sistemul de educatie va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19.

Sorin Cimpeanu spune ca Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca personalul din sistemul de educatie va a.

Prima reactie a ministrului Educatiei, dupa aparitia unui posibil focar cu noua tulpina la o scoala din Bucuresti: Situatia este ingrijoratoare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat ca specialistii DSP, INSP si ai Ministerului Sanatatii au in atentie situatia de la Scoala 28 din Bucuresti, unde un profesor a fost confirmat cu noua tulpina de coronavirus, 9 din cei 10 contacti ai sai fiind pozitivi la testul TR-PCR. Interesul major pentru deschiderea scolilor se pastreaza, afirma ministrul, precizand ca o decizie privind scolile va fi luata in 2 februarie.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Profesorii nu sunt obligati sa se vaccineze

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 ca profesorii nu vor fi obligati sa se vaccineze, deoarece nu exista aceasta obligativitate.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, despre reprogramarea cadrelor didactice la vaccinare: Se amana din motive obiective, factorul limitativ fiind acela al numarului de doze de vaccin disponibile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat in platoul B1 TV despre amanarea vaccinarii, in cazul unor cadre didactice, dispusa in contextul in care nu mai sunt suficiente doze de vaccin in tara, iar.

Sorin Cimpeanu: Medicii scolari sunt 600 pentru 17.000 de scoli si 100 de universitati. Ei lucreaza acum pentru DSP si trebuie sa se intoarca in scoala Actiunea de triaj creeaza aglomerari (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, despre triajul epidemiologic si testarea din scoli, masuri care sunt avute in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )