Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ministrul Sorin Cimpeanu: Sunt foarte multi elevi care risca sa nu aiba mediile incheiate in semestrul intai

B1 B1,
Ministrul Sorin Cimpeanu: Sunt foarte multi elevi care risca sa nu aiba mediile incheiate in semestrul intai

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca unul dintre indicatorii care vor sta la baza deciziei privind reinceperea scolii in format clasic dupa. continuă pe B1

Ministrul Sorin Cimpeanu vrea o noua lege a educatiei

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, considera ca este necesara o noua lege a educatiei, care sa pas.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: 237.000 de elevi nu au acces la internet, iar 287.000 nu au avut acces la echipamente IT

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri seara, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca 237. 000 de elevi nu au in acest moment acces la internet, iar 287. 000 nu au avut acces la echipamente.

Sorin Cimpeanu, despre cazul Cumpanasu: Nu pot tolera aceasta modalitate de abordare

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a oferit, marti seara, la Antena 3, clarificari in cazul Alexandru Cumpanasu cu a carui imagine a fost asociat in urma cu doi ani, subliniind faptul ca acum nu poate tolera modul in care acesta abordeaza problemele din invatamant in mediul online.

Sorin Cimpeanu: invatamantul online a generat pierderi care ar trebui compensate intr-o cat mai mare masura

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat vineri seara, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca primul semestru se va incheia asa cum a inceput, online. De asemenea, demnitarul a explicat faptul ca.

Sorin Cimpeanu: Acum s-au distribuit toate tabletele, daca s-au distribuit nu inseamna ca ele au ajuns la elevi

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri seara, ca inca mai sunt elevi care nu au primit tabletele promise, el estimand ca pana la 20% dintre elevi nu au ridicat tabletele, desi acestea au.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Am vazut raportari de judete in care 96% s-ar fi derulat perfect invatamantul online, lucru pe care nu il cred

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat marti seara, intr-o interventie pentru B1 TV, ca pierderile suferite de sistemul de educatie pe parcursul crizei sanitare sunt foarte mari, din aceasta cauza.

Sorin Cimpeanu: Semestrul al II-lea va incepe pe data de 8 februarie sub rezerva evolutiei epidemiologice

Sorin Cimpeanu, seful MEC, a declarat ca semestrul al II-lea va incepe pe data de 8 februarie sub rezerva evolutiei epidemiologice. Ministrul Educatiei a avut, joi, consultari cu sindicatele din domeniu, cu asociatiile de elevi, studenti, profesori, cu reprezentati ai rectorilor.

Sorin Cimpeanu, la un pas de demisie? Anuntul socant al zilei

Nici nu a fost investit bine noul Guvern, ca au si inceput disensiunile in interior. Au existat tot mai multe zvonuri despre neintelegerile din sanul guvernului condus de Florin Citu. Primul dintre ministrii care ameninta cu demisia, este Sorin Cimpeanu, Ministrul Educatiei. Motivele sunt nenumarate si de importanta majora pentru bunul mers al educatiei in .

Sorin Cimpeanu: Sindicatele din Educatie solicita informarea asupra actului de vaccinare in scoli, fara a exista obligativitatea vaccinarii

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei, a anuntat, joi, dupa consultariile reprezentantii organizatiilor de elevi si parinti , ca sindicatele din Educatie au solicitat oinformarea completa si.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta Ordinanta de urgenta prin careinvatamantul online se prelungeste pana pe 8 februarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat ca in sedinta de Guvern de miercuri se va discuta o Ordinanta de Urgenta prin careinvatamantul online se prelungeste pana pe 8 februarie: Aveam.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )