Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Teodorovici, anunt pentru romanii care trimit bani din strainatate: ce schimbare pregateste pentru diaspora

Playtech Playtech,
Ministrul Teodorovici, anunt pentru romanii care trimit bani din strainatate: ce schimbare pregateste pentru diaspora

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, promite beneficii pentru romanii care traiesc in strainatate. Acestia ar putea scapa de plata comisioanelor atunci cand trimit bani in tara. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca romanii care traiesc in afara tarii vor putea trimite bani in Romania fara sa mai plateasca si comisioane. Seful de la Finante [] . continuă pe Playtech

Teodorovici anunta masuri pentru cei care trimit bani din strainatate

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti ca romanii care traiesc in strainatate vor putea transfera banii in tara fara plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor infiinta in strainatate.

Teodorovici: Romanii care lucreaza in strainatate vor transfera banii fara comisioane bancare. De cand se intampla asta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, la Frasin, ca romanii care traiesc in strainatate vor putea transfera banii in tara fara plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor.

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros, pentru cei care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. Simona a dezvaluit care a fost unul dintre.

Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea transfera banii in tara fara comisioane, din iunie. Ce banca le va oferiu acest serviciu

Vesti bune pentru romanii care muncesc in strainatate. Acestia vor putea sa transfere bani in tara fara a mai plati comisioane. Anuntul a fost facut, marti, de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, ca.

[P] Premiera: un profesor din Oxford sustine un masterclass gratuit in Romania pentru cei care vor sa experimenteze o zi din sistemul educational britanic de top

Oxford, The City of Dreaming Spires Orasul Turnurilor de Vis), este renumit in intreaga lume pentru universitatea si istoria sa. Pentru mai mult de 800 de ani, a fost casa regalitatii si a intelectualilor din Marea Britanie. Orasul se mandreste cu o structura de invatamant public si privat de cel mai inalt nivel, de la scoli primare, pana la centre de educatie specializate, precum si alte institutii private de invatamant superior, pe langa celebra University of Oxford.

Alexandru Mazare, mesaj pentru cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este extradat: Sa aiba parte de dreptatea pe care a avut-o Radu in procesul in care a fost condamnat

Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, i-a criticat, luni, pe cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este adus in tara din Madagascar pentru a fi incarcerat, spunand ca le doreste sa aiba parte de aceeasi dreptate pe care a avut-o si fostul edil in procesul in care a fost condamnat la noua ani de inchisoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )