Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Transporturilor: Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o pun oamenii este de ce avem atat de putine autostrazi

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor: Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o pun oamenii este de ce avem atat de putine autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, spune ca intrebarea cea mai neplacuta pe care o primeste este de ce in Romania sunt atat de putine autostrazi. Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o. continuă pe Antena3

Lucian Sova: Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o pun oamenii este de ce avem atat de putine autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, spune ca intrebarea cea mai neplacuta pe care o primeste este de ce in Romania sunt atat de putine autostrazi, Sova apreciind ca intrebarea este una legitima. in context, ministrul sustine ca in ultimii 30 de ani s-a construit foarte putin si destul de haotic.

Cum arata cea mai mica pasare care traieste in Romania. Cantareste doar cat o moneda de 10 bani

Micuta pasare care este cunoscuta sub numele de ausel seamana cu un pitigoi si traieste mai ales in padurile de brad. Este considerata cea mica inaripata, exceptand pasarile colibri, din tot arealul euroasiatic, din Spania pana in Japonia.

Ministrul Transporturilor, lamuriri despretaxa pe autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat ca ministerul pe care il conduce nu are in vedere introducerea unui sistem de taxare pe kilometru pentru soferii care circula pe autostrada, el spunand ca, in opinia sa, sistemul de taxare pentru infrastructura rutiera ar trebui schimbat abia dupa ce in Romania vor exista 1. 500 de kilometri de autostrada functionali.

Ministrul Transporturilor: in mandatul meu vom merge cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, anunta ca pana in anul 2020 va fi realizat proiectul liniei ferate care va lega Bucurestiul de Aeroportul Henri Coanda, Sova spunand ca la licitatie se va merge pe metoda dialogului competitiv.

Ministrul Transporturilor, despre situatia drumurilor: Am construit foarte putin si destul de haotic

Ministrul Transporturilor a declarat miercuri seara ca doreste sa schimbe faptul ca in Romania s-au construit putine autostrazi de la prabusirea comunismului si pana acum si ca vrea sa finalizeze in.

Ministrul Transporturilor: in orizontul lui 2020 vom merge cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a spus, marti, in emisiunea Punctul de intalnire, ca in anul2020 se va putea circula cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni. Va asigur ca.

Ministrul Transporturilor: Intrarea pe A3, gata in luna noiembrie

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre situatia drumurilordin Romania. Ministrul a vorbit despre numarul de santiere din.

Romania, tara cu cea mai mare evaziune la TVA, se considera nedreptatita! Ce spune ministrul Finantelor despre solutia propusa in UE?

Romania, tara cu cea mai mare evaziune fiscala in domeniu TVA din UE si care nu a luat nici o masura concreta in ultimii ani pentru a combate acest fenomen, se declara nedreptatita de solutiile propuse la nivel european in acest domeniu. Ministrul.

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Ellie White afiseaza in ultima perioada o silueta de invidiat, laudata de fani pe retelele de socializare si de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participa. Artista infloreste parca de la o aparitie la alta, este plina de viata si are un ten stralucitor.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )