Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a afirmat ca Aradul are una dintre cele mai moderne gari din Europa

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a afirmat ca Aradul are una dintre cele mai moderne gari din Europa

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a efectuat in cursul zilei, de joi, o vizita de lucru la Statia CFR Arad, care a fost modernizata. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, va inaugura la Arad ce mai moderna gara din Europa de Est

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, va efectua, joi, o vizita de lucru la Arad, incepand cu ora 10:00. De asemenea, incepand cu ora 14. 00, ministrul se va afla pe santierul autostrazii Timisoara Lugoj, Lotul II.

FOTO / VIDEO Cum arata noua Gara din Arad dupa modernizare. Ministrul Transporturilor a vizitat si santierul liniei de cale ferata reabilitata pana la frontiera

Modernizarea Garii din Arad a fost finalizata, iar ministrul Transporturilor Dan Costescu a facut o vizita joi pentru a inspecta ultimele lucrari pe coridorul de cale ferata aflat in reabilitare pana la frontiera cu Ungaria. Vezi in articol mai multe fotografii cu proaspat modernizata Gara din Arad.

Ministrul Transporturilor, despre proiectele de autostrazi in lucru care au primit fonduri insuficiente pentru 2016: Daca vor exista rezultate bune, vom suplimenta bugetul cu 2 miliarde de lei

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, sustine ca a gasit o solutie pentru finantarea suplimentara a proiectelor de autostrazi din fonduri europene aflate in constructie si care au primit pentru 2016 o alocare bugetara insuficienta. Aceasta consta in suplimentarea cu 2 miliarde de lei a bugetului, in cursul anului 2016, in masura in care lucrarile avanseaza intr-un ritm sustinut. Banii vor fi virati dintr-un fond aflat la dispozitia Ministerului Finantelor. Costescu sustine ca este o metoda buna sa nu fie alocati toti banii de la inceput, deoarece s-ar crea competitie intre costructori pentru obtinerea fondurilor suplimentare.

Ministrul Transporturilor: Lucrarile la Autostrada Pitesti-Sibiu ar putea incepe la 1 ianuarie 2017

Lucrarile la Autostrada Pitesti-Sibiu ar putea incepe la 1 ianuarie 2017, iar licitatiile de atribuire a contractelor vor putea incepe in vara anului viitor, a declarat Dan Costescu, ministrul Transporturilor, in cadrul dezbaterii publice a proiectului de buget.

Narcis Neaga, seful CNADNR, a fost demis de ministrul Transporturilor. Catalin Homor, directorul interimar al Metrorex, numit in locul sau

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADR), a fost demis de catre Dan Costescu, ministrul Transporturilor, in urma neregulilor de pe autostrada Sibiu-Orastie, prima autostrada din Romania care se demoleaza pe un tronson din cauza executiei proaste. in locul sau a fost numit Catalin Homor, directorul interimar al Metrorex pana azi.

FOTO Ministrul Transporturilor a vizitat autostrada care este terminata cu sapte luni inainte de termen

Ministrul Transportuilor a vizitat, joi, Autostrada Timisoara-Lugoj, lotul doi, care va fi inaugurata cu mult inainte de termen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )