Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Transporturilor: Loturile 3 si 4 din autostrada Sebes - Turda finalizate pana in decembrie 2017

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor: Loturile 3 si 4 din autostrada Sebes - Turda finalizate pana in decembrie 2017

Loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebes - Turda, in lungime totala de aproape 29 de kilometri vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2017 sustine ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Acesta a efectuat luni, 24 aprilie, o vizita pe teren si s-a declarat nemultumit de situatia de pe lotul 1. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: Loturile 3 si 4 din autostrada Sebes - Turda, finalizate pana in decembrie 2017

Loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebes - Turda, in lungime totala de aproape 29 de kilometri vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2017 sustine ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Acesta a efectuat luni, 24 aprilie, o vizita pe teren si s-a declarat nemultumit de situatia de pe lotul 1.

Razvan Cuc: Sunt profund nemultumit de ce am gasit pe lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, luni, pe santierul autostrazii Sebes-Turda, ca este foarte nemultumit de ritmul lucrarilor pe unele sectoare ale autostrazii, in special de cele de pe.

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc: Nu ma simt vizat de remaniere

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, luni, ca nu se simte vizat de o eventuala remaniere guvernamentala. El a fost intrebat de jurnalisti daca se simte vizat de remaniere si a spus ca n-a a.

Ministrul Transporturilor promite ca Tarom va avea alte patru aeronave pana la sfarsitul anului

Compania de stat Tarom isi va mari flota cu alte patru aeronave pana la finalul acestui an, dintre care doua de mediu curier, iar doua de lung curier, in contextul in care compania va avea curse directe catre Statele Unite si China, a declarat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, fara a preciza insa de unde vor fi achitionate aeronavele respective si ce tip de aparate vor fi.

Concluzii ingrijoratoare dupa exercitiul de avertizare a romanilor. Ministrul Comunicatiilor: Jumatate din populatia tarii nu a auzit sirenele si asta e extrem de grav (VIDEO)

Exercitiul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a fost criticat dur. Prezent la raportul facut public de Raed Arafat, ministrul Comunicatiilor Augustin Jianu a recunoscut ca jumatate din populatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )