Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, amenintari pe Autostrada Soarelui

România Liberă România Liberă,
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, amenintari pe Autostrada Soarelui

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc si directorul general al CNAIR Stefan Ionita au inspectat din nou inopinat santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti. Cu aceasta ocazie s-a constatat un progres al lucrarilor de la ultima vizita. continuă pe România Liberă

Ministrul Transporturilor: Exista un progres al lucrarilor la Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a constatat sambata, in cadrul unei vizite inopinate pe santiere, un progres al lucrarilor pe unele portiuni de pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, deschisa traficului in 2012 dar nefinalizata nici pana acum.

Ministrul Transporturilor, vizita inopinata pe santierul Autostrazii Bucuresti-Ploiesti: Mi-as dori sa nu fie nevoie de amenintari

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul general al Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Stefan Ionita, au inspectat inopinat santierul Autostrazii.

Ministrul Transporturilor: La ROMATSA, salariu mediu de 21.000 lei

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Agigea, ca monitorizeaza atent situatia de la Romatsa, subliniind ca are disponibilitate pentru dialog, insa nu lucreaza sub presiune sub.

Ministrul Transporturilor exclude privatizarea Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca Tarom si Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti nu vor fi privatizate in timpul mandatului sau.

Tarom va inchiria anul acesta avioane pentru zboruri spre SUA si China in urma inchirierii a doua avioane lung-curier - ministrul Transporturilor

In Flota Tarom vor intra anul acesta cateva noi avioane pe langa cele doua Boeing 737-800, inclusiv doua aeronave lung-curier care pot opera zboruri intre 6-12 ore) cu care compania aeriana vrea sa faca zboruri pe rute spre SUA si China, a anuntat miercuri ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, pe pista Aeroportului Henri Coanda.

Tarom va inchiria anul acesta si doua avioane lung-curier pentru zboruri spre SUA si China - ministrul Transporturilor

In Flota Tarom vor intra anul acesta cateva noi avioane pe langa cele doua Boeing 737-800, inclusiv doua aeronave lung-curier care pot opera zboruri intre 6-12 ore) cu care compania aeriana vrea sa faca zboruri pe rute spre SUA si China, a anuntat miercuri ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, pe pista Aeroportului Henri Coanda.

Companiile cu actionar Fondul Proprietatea nu cheltuie integral bugetele de investitii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, ieri, ca este in desfasurare o evaluare a companiilor din subordinea ministerului in care Fondul Proprietatea detine portofolii de actiuni, pentru a identifica cum este determinata cresterea profitabilitatii acelor societati comerciale, pe fondul cheltuirii partiale a bugetelor de investitii, potrivit surselor din presa.

Este exclus sa privatizam TAROM si Compania Aeroporturi

Privatizarea operatorului aerian national, TAROM, si a Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti nu vor mai fi luate in calcul in acest mandat, a declarat, ieri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, la evenimentul prilejuit de prezentarea noii aeronave Sarmizegetusa, de tip Boeing 737-800 NG, care va face parte din flota TAROM.

in mandatul meu, nu vor fi privatizate niciodata Tarom si CNAB

Compania nationala de transport aerian Tarom si firma care administreaza cel mai mare aeroport din Romania, Henri Coanda, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), nu vor fi privatizate in timpul mandatului sau pentru ca reprezinta companii nationale, a declarat miercuri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, cu ocazia ceremoniei intrarii primului avion nou Boeing in flota companiei, din cele doua achizitionate recent prin leasing.

Ce spune ministrul Transporturilor despre privatizarea TAROM

Privatizarea operatorului aerian national, TAROM, si a Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti nu va mai fi luata in calcul in acest mandat, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Razvan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )