Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Transporturilor: Romania va avea 31 de kilometri noi de autostrada, incepand din aceasta saptamana

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor: Romania va avea 31 de kilometri noi de autostrada, incepand din aceasta saptamana

Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu inca 31 de kilometri incepand din aceasta saptamana, dupa ce vor fi date in trafic lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda si Varianta de Ocolire Bacau, a declarat, luni, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, intr-o conferinta de presa la Prefectura Bihor, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu 31 de kilometri

Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu inca 31 de kilometri incepand din aceasta saptamana, dupa ce vor fi date in trafic lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda si Varianta de Ocolire Bacau, a declarat, luni, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, intr-o conferinta de presa la Prefectura Bihor, scrie Agerpres.

Ministrul Transporturilor, in problema A1 Lugoj-Deva. Si fara autostrada, si cu banii luati

Ministrul Lucian Bode a precizat ca statul roman este bun de plata din cauza greselilor facute de fosta conducere a CNAIR.

Ministrul Transporturilor anunta investitii uriase la Cluj cu bani de la Bruxelles. Am spart gheata, acum asteptam sa prinda curaj si alte orase

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anuntat noi investitii in infrastructura rutiera si feroviara a Clujului si a confirmat ca Guvernul Romaniei va oferi sprijin pentru accesarea unor fonduri europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )