Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Transporturilor: TAROM a intrat in criza bolnav

România Liberă România Liberă,
Ministrul Transporturilor: TAROM a intrat in criza bolnav

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a sustinut. luni seara, ca TAROM a intrat bolnav in criza. continuă pe România Liberă

LUCIAN BODE: Ministerul de Interne sprijina Metrorex pentru pastrarea distantei de un metru intre calatori

Angajatii Ministerului de Interne vor sprijini agentii de paza ai Metrorex pentru a asigura fluenta la metrou, iar distanta recomandata dintre calatori este de un metru, a anuntat luni seara, intr-o emisiune la Realitatea Plus, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

LUCIAN BODE: Tinta Guvernului este sa finalizeze cat mai repede obiectivele aflate in executie

Guvernul are ca obiectiv finalizarea cat mai rapida a proiectelor de infrastructura aflate in stadii avansate de executie, a afirmat luni, la Pitesti, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Lucian Bode: La metrou vrem sa solicitam pastrarea distantei de un metru intre calatori

Angajatii Ministerului de Interne vor sprijini agentii de paza ai Metrorex pentru a asigura fluenta la metrou, iar distanta recomandata dintre calatori este de un metru, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor: Angajati ai CNAIR au refuzat sa mearga in instanta si sa apere interesele statului in procesul privind Lugoj-Deva. E socant!

Autoritatile au demarat procedurile de contestatie in anulare la hotararea Curtii Internationale de Arbitraj de la Paris care ii da dreptate constructorului italian Salini Impregilo in privinta rezilierii contractului pentru executia sectiunii cu ursi a lotului 2 din autostrada Lugoj-Deva. Hotararea stabileste plata de catre statul roman a sumei de aproximativ 50 de milioane de euro drept daune, a anuntat ministrul Transporturilor Lucian Bode.

Bode: Tarom a intrat bolnav in criza. Doua treimi din angajati sunt in somaj tehnic

TAROM a intrat bolnav in criza, iar in acest moment dintre cei 1. 797 de angajati ai companiei, 1. 144 sunt in somaj tehnic, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )