Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor vine cu o veste proasta pentru romani: Autostrada Soarelui intrain reparatii in plin sezon estival

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor vine cu o veste proasta pentru romani: Autostrada Soarelui intrain reparatii in plin sezon estival

Veste proasta cu doualuni inainte de vacanta de vara. Autostrada Soarelui intrain reparatii in plin sezon estival. Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, Razvan. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru toti PUSCARIASII: Gardienii au fost dotati cu asta... S-a terminat!...

Veste proasta pentru cei aflati dupa gratii! Epoca detinutilor cu telefoaner mobile se apropie de sfarsit. Kituri speciale de detectare sunt folosite pentru detectarea si confiscarea telefoanelor mobile.

VIDEO Ministrul Transporturilor: Nimic nu e prea scump pentru romani cand este vorba despre infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat joi pe santierul de la ruta ocolitoare a Sucevei ca lucrarile se vor finaliza in termenul asumat si nimic nu este prea scump pentru romani atunci cand vine vorba despre infrastructura.

VIDEO Ministrul Razvan Cuc, pe Centura Sucevei: Nimic nu e prea scump pentru romani atunci cand vine vorba despre infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vizitat joi santierul de la ruta ocolitoare a Sucevei si a primit asigurari de la constructor ca lucarile se vor finaliza in termenul asumat, relateaza Agerpres. intrebat daca investitia la ruta ocolitoare a Sucevei nu e prea mare, ministrul Cuc a spus ca nimic nu e prea scump pentru romani cand este vorba despre infrastructura si trebuie finalizata.

Ministrul Transporturilor, noi amenintari: Vom rezilia contracte

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a avertizat duminica, la Targu Jiu, ca va rezilia contractele constructorilor care nu se mobilizeaza pentru lucrarile pe care le au, dar si pentru ca acestia sa nu isi ma.

Ministrul Transporturilor spune ca Ministerul Justitiei a blocat ordonanta pe achizitii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat duminica, la Targu Jiu, ca institutia pe care o conduce a primit de la Ministerul Justitiei 17 pagini de observatii privind ordonanta pe achizitii, printre recomandari fiind si cea de obtinere a unui aviz de la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Ministrul Transporturilor spune ca Ministerul Justitiei a blocat ordonanta pe achizitii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat duminica, la Targu Jiu, ca institutia pe care o conduce a primit de la Ministerul Justitiei 17 pagini de observatii privind ordonanta pe achizitii, printre recomandari fiind si cea de obtinere a unui aviz de la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), relateaza Agerpres.

Veste extraordinara pentru parinti. Ministrul Fondurilor Europene: Alocam 1.400 lei de copil, pe luna

Guvernul Dancila pune in aplicare o alta prevedere din programul sau, una care vizeaza acordarea de sprijin pentru copiii intre 0 2 ani, proveniti din familii vulnerabile. Scopul vizat de program este c.

PENSII 2019. Anunt important pentru romani. Cres pensiile de la 1 septembrie. Anunul facut de ministrul Muncii

Anunt important despre pensiile romanilor. Milioane de romani vor fi direct afectati de aceste schimbari. Toate pensiile vor fi recalculate de la 1 septembrie. Ministrul.

PENSII 2019. Anunt important pentru romani. Cresc pensiile de la 1 septembrie. Anunul facut de ministrul Muncii

Anunt important despre pensiile romanilor. Milioane de romani vor fi direct afectati de aceste schimbari. Toate pensiile vor fi recalculate de la 1 septembrie. Ministrul.

PARASITI de URGENTA aceasta tara!. AVERTISMENT fara precedent pentru ROMANI! ANUNT de MAXIMA IMPORTANTA

Vin vremuri grele si pentru cetatenii din Libia! Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis luni o alerta de calatorie pentru romanii care intentioneaza sa calatoreasca sau care se afla in Libia, av.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4559 seconds )