Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor: Vor fi finalizati in acest an 90,23 kilometri de autostrada

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor: Vor fi finalizati in acest an 90,23 kilometri de autostrada

Constructorii vor termina in acest 90,23 kilometri de autostrada si 45 de kilometri de variante ocolitoare si vor finaliza modernizarea a 275 kilometri de drumuri nationale, dar autoritatile trebuie sa faca presiuni pentru a putea fi terminate aceste lucrari in acest an. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: Vor fi finalizati in acest an 90,23 kilometri de autostrada

Constructorii vor termina in acest 90,23 kilometri de autostrada si 45 de kilometri de variante ocolitoare si vor finaliza modernizarea a 275 kilometri de drumuri nationale, dar autoritatile trebuie sa faca presiuni pentru a putea fi terminate aceste.

Vor fi finalizati in acest an 90,23 kilometri de autostrada

Constructorii vor termina in acest 90,23 kilometri de autostrada si 45 de kilometri de variante ocolitoare si vor finaliza modernizarea a 275 kilometri de drumuri nationale, dar autoritatile trebuie sa faca presiuni pentru a putea fi terminate aceste lucrari in acest an, a declarat astazi ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, dupa o intalnire cu premierul Sorin Grindeanu.

Sirul lung al amanarilor: Ministrul Transporturilor da vina pe Comisia de Receptie pentru problemele de la lotul doi al autostrazii Lugoj - Deva (VIDEO)

S-a pierdut sirul amanarilor pentru deschiderea lotului doi al autostrazii Lugoj - Deva, din cauza birocratiei. Inaugurarea celor 15 kilometri de sosea rapida pare o misiune imposibila pentru autoritati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )