Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul Turismului din Bulgaria: Discutam reluarea zborurilor charter

Adevărul Adevărul,
Ministrul Turismului din Bulgaria: Discutam reluarea zborurilor charter

Ministrul Turismului din Bulgaria discuta reluarea zborurilor charter cu state pe care bulgarii le considera similare din punct de vedere al pandemiei, printre care Germania si Franta, desi acestea au ajuns la circa 180. 000 de cazuri de coronavirus, fata de 2. 331 in Bulgaria. continuă pe Adevărul

Eurobank ofera industriei turismului din Grecia imprumuturi de 750 de milioane de euro

Eurobank, al treilea grup bancar elen, pune la dispozitia industriei turismului din Grecia, puternic afectat de pandemia de coronavirus COVID-19), un pachet de finantare de 750 de milioane de euro, de acest sector depinzand in mare masura economia tarii.

Coronavirus: Ministrul sanatatii din Bolivia, arestat pentru nereguli in achizitionarea de aparate de ventilatie

Ministrul sanatatii din Bolivia, Marcelo Navajas, suspectat de coruptie in achizitionarea a 179 de aparate de ventilatie pentru bolnavi de COVID -19 de la o companie spaniola, a fost arestat, a declarat miercuri seful politiei boliviene, relateaza AFP, citata de Agerpres. El este retinut la sediul Fortei speciale de combatere a criminalitatii FELCC) din La Paz, a declarat comandantul acestei unitati, colonelul Ivan Rojas, la o zi dupa ce presedinta tarii, Jeanine Anez, a ordonat deschiderea unei anchete pentru posibil act de coruptie cu privire la aceasta achizitie.

Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia si Serbia despre viitoarele masuri de relaxare

Ludovic Orban, a participat, marti, la o reuniune informala, in format cvadrilateral Bulgaria-Grecia-Romania-Serbia, alaturi de prim-ministrii bulgar si grec si, respectiv, de presedintele Serbiei. Discutiile dintre cei patru lideri au vizat masurile de relaxare ce ar putea fi luate in viitor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )