Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Vela anunta masuri drastice: Cei care se joaca cu sanatatea publica vor suporta rigorile legii

Adevărul Adevărul,
Ministrul Vela anunta masuri drastice: Cei care se joaca cu sanatatea publica vor suporta rigorile legii

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a anuntat faptul ca se vor introduce masuri pentru a se evita cazurile asemanatoare cu cel de la Suceava, unde aproximativ 300 de persoane sosite din Bergamo au declarat ca vin din Germania, astfel ca s-au intors in localitatea lor. continuă pe Adevărul

Masuri fara precedent pe aeroporturile din toata tara. Ce trebuie sa stie cei care ajung pe Otopeni

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Amenzi noi pentru cei care stau la bloc. in afara de galagie, poti fi sanctionat cu 6.000 de lei si pentru asta

Amenzile au crescut pentru cei ce locuiesc la bloc, pe langa sanctiunile de galagie poti primi sume mari de platit si pentru alte fapte. Amenzile pot ajunge si pana la 6. 000 de lei. Amenzi noi pentru cei care stau la bloc Autoritatiile au luat o noua decizie in privinta ghenelor. Acestia spera ca prin noua .

Ministerul Transporturilor anunta masuri de urgenta in aeroporturi sau gari, precum culoare separate pentru prevenirea coronavirusului. in practica, situatia este alta

Ministerul Transporturilor a anuntat luni masuri urgente pentru limitarea si prevenirea posibilelor imbolnaviri cu coronavirus, in aeroporturi sau gari, intre care asigurarea culoarelor speciale de debarcare in incinta aeroporturilor. in realitate, aceste masuri par sa fie doar pe hartie. Pe Aeroportul Iasi, de exemplu, care are ca destinatii mai multe orase din Italia, nu sunt nici scanere termice, nici culoare separate, iar epidemiologul vine doar chemat, scrie Ziarul de Iasi.

Marcel Vela: Doi vanzatori din Neamt, care au venit din China, nu au respectat cele 14 zile de autoizolare. Procurorul va decide pedeapsa (VIDEO)

Doi vanzatori din judetul Neamt, care au venit din China, nu au respectat cele 14 zile de autoizolare la domiciliu, astfel ca fapta lor ar putea intra sub incidenta Codului Penal, riscand inchisoare sau amenda,.

Prima Casa 2020: ce oferta are BCR pentru cei care vor sa ae153;i ia o locuine155;a

Banca Comerciala Romacentna BCR) va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit an cadrul edie155;iei de anul acesta a programului Prima Casa, pentru care ofera o dobacentnda de 2% + IRCC, avans de minim 5% e153;i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )