Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Victor Costache, despre dezastrul din sistemul de sanatate: 25.000 de medici au plecat din tara. Simpla marire a salariilor nu a fost solutia care sa ii aduca inapoi

B1 B1,
Ministrul Victor Costache, despre dezastrul din sistemul de sanatate: 25.000 de medici au plecat din tara. Simpla marire a salariilor nu a fost solutia care sa ii aduca inapoi

Peste 25. 000 de medici au parasit, in ultimii 10 ani, sistemul de sanatate din Romania, a declarat ministrul Sanatatii, Victor Costache, aratandca solutia majorarii salariilor nu a fost cea mai. continuă pe B1

Ministrul Victor Costache, despre dezastrul din sistemul de sanatate: 25.000 de medici au plecat din tara. Simpla marire a salariilor nu a fost solutia care sa ii aduca inapoi

Peste 25. 000 de medici au parasit, in ultimii 10 ani, sistemul de sanatate din Romania, a declarat ministrul Sanatatii, Victor Costache, aratandca solutia majorarii salariilor nu a fost cea mai.

Cum explica ministrul Victor Costache reducerea bugetului la Sanatate. Mizeaza, in schimb, pe un program operational in domeniul sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a manifestat regretul, marti, ca sectorul sanitar romanesc are unul dintre cele mai mici bugete din Uniunea Europeana.

Victor Costache, despre vasul cu ovine scufundat: Este un risc biologic major

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustin.

Victor Costache: Sunt pentru o lege a vaccinarii si trebuie sa vedem cum o implementam

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a precizat ca sustine o lege a vaccinarii, insa trebuie sa fie dezbateri privind implementarea acesteia. Ministrul Sanatatii a spus ca sunt 17 tari din Uniunea Europeana unde vaccinarea este obligatorie si, probabil, la acest lucru se va ajunge si in Romania, potrivit Mediafax. Ministrul Sanatatii spune ca Institutul Cantacuzino ar putea produce vaccinuri in 5 ani: E bine sa fim realisti.

Data la care Brexit-ul devine realitate. Premierul Boris Johnson, detalii despre iesirea din UE

Rezultatul alegerilor de saptamana aceasta din Marea Britanie s-a soldat cu o victorie zdrobitoare obtinuta de partidul condus de Boris Johnson in Parlamentul britanic. Partidul Conservator in fruntea caruia se afla actualul prim-ministrul al regatului Unit a obtinut 363 de locuri, in timp ce Partidul Laburist a obtinut doar 203. Este cel mai slab rezultat .

Miniserie documentara despre Revolutia din 1989, la History

O miniserie documentara despre Revolutia din 1989, care aduce in prim-plan marturiile a sase partici.

Ministrul Sanatatii anunta schimbari radicale la examenul de rezidentiat

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat ca examenul de rezidentiat va fi modificat substantial deoarece este necesara uniformizarea materiei studiate de viitorii medici, informeaza.

Ion Stefan, despre proiectul din guvernarea PSD pentru care Cumpanasu a fost pus sub acuzare de autoritati: Am platit 1,4 milioane de lei pentru 10 hartii. Am inaintat dosarul catre DNA (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a precizat, miercuri seara, ca a inaintat catre DNA proiectul din timpul guvernarii PSD in care a fost implicat Alexandru Cumpanasu in guvernarea PSD, pentru care ministerul.

Ludovic Orban: Trebuie sa inteleaga si angajatii de la stat ca exista o limita, mai ales ca primesc si sporuri. Salariile din sistemul de stat sunt mult mai mari decat cele din domeniul privat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca vor exista taieri de bugete in 2020 si ca trebuie sa inteleaga si angajatii de la stat ca exista o limita. Este cunsocut faptul ca salariile din.

MINISTRUL ECONOMIEI: Prin eliberarea barierelor din Ordonanta 114 vrem sa cream mecanismele de piata libera

Autoritatile vor ca, prin eliberarea barierelor aduse de OUG 114, sa se creeze mecanismele de piata libera prin care preturile din piata de energie sa se regleze, a afirmat, luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, la a patra editie a Forumului Capitalului Romanesc.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )