Libnet.ro
UNICEF

22:30

Minivacanta 2020. Vine prima zi libera din acest an

Antena3 Antena3,
Minivacanta 2020. Vine prima zi libera din acest an

Minivacanta 2020. Romanii au parte de prima minivacanta din acest an. continuă pe Antena3

Handbal (f): Pe cine se bazeaza noul selectioner al Romaniei pentru prima perioada de pregatire din acest an

Federatia Romana de Handbal a anuntat, vineri, lotul nationalei de senioare pentru prima perioada de pregatire din acest an. Intra in material pentru a vedea pe cine se bazeaza noul selectioner Bogdan Burcea.

Ce suplimente nutritive isi administreaza, de fapt, Dorian Popa in mod regulat. Din acest motiv e steril momentan

Dorian Popa s-a nascut pe 7 august1988 la Constanta. Este un actor de televiziune, compozitor, dansator si cantaret roman. A devenit cunoscut in 2011, odata cu aparitia sa in serialul Pariu cu viataalaturi de colegii sai dinLala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru cel mai bun debut la .

Trump a povestit atacul cu drone asupra lui Soleimani la o petrecere de strangere de fonduri: Spunea lucruri urate despre tara noastra. Cat din acest rahat trebuie sa ascultam?

Presedintele Donald Trump a povestit minut cu minut cum a avut loc atacul cu drone care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani in timpul unei cine de strangere de fonduri, potrivit unei inregistrari audio obtinute de CNN. Liderul de la Casa Alba a relatat ca Soleimani spunea lucruri urate despre tara noastra, inainte ca presedintele american sa autorizeze atacul. Potrivit acestuia, Soleimani a spus va vom ataca tara, va vom omori oamenii. Cat de mult din acest rahat trebuie sa ascultam? Cat vom asculta?, a intrebat Trump in inregistrare, relateaza AFP si Reuters.

Reclamele pe WhatsApp, din nou in discutie: ce a promis Facebook

WhatsApp este o proprietate Facebook, una nu foarte profitabila. Din acest motiv, s-a pus de mai multe ori problema introducerii de reclame in aplicatia de chat. Deja de cativa ani, au aparut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )