Libnet.ro
UNICEF

22:00

Minor de 13 ani ranit grav in accident rutier produs in Alba, preluat de un elicopter SMURD si transportat la Targu-Mures

Adevărul Adevărul,
Minor de 13 ani ranit grav in accident rutier produs in Alba, preluat de un elicopter SMURD si transportat la Targu-Mures

Un copil in varsta de 13 ani, victima a unui accident rutier produs pe un drum judetean din Alba, a fost preluat luni de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Mures. continuă pe Adevărul

O persoana a murit, iar alta a fost ranita in urma unui accident rutier pe E58

O persoana a murit, iar o alta a fost grav ranita in urma unui accident rutier produs, luni dupa-ami.

GRAV accident rutier in Alba! O basculanta a intrat pe contrasens si... Bilantul VICTIMELOR

Un accident de circulatie a avut loc, luni, in localitatea Teleac, din judetul Alba, o basculanta scapand de sub control, patrunzand pe contrasens si a lovind in plin un autoturism. in autoturism se aflau.

Accident rutier grav la iesire din Techirghiol. O femeie de 46 de ani a murit

Medicii au incercat in zadar sa o resusciteze pe femeia de 46 de ani. Ea se afla la volanul masinii care a provocat accidentul rutier.

Dimineata NEAGRA la Constanta: Grav ACCIDENT soldat cu multiple victime! (FOTO)

Un barbat din Bulgaria a murit duminica dimineata, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un copac, iar alte doua persoane au fost ranite in.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier. A fost lovita de alt autoturism

O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier, ciocnindu-se de un autoturism. Doua persoane au fost ranite in coliziune.

Eleva de 13 ani care studiaza in Franta acuza CFR de discriminare. Am plecat suparata, pentru ca ma consider nedreptatita

O eleva din municipiul Targu Jiu, in varsta de 13 ani, care locuieste si studiaza de un an de zile in Franta, nu a beneficiat de reducerea biletului de tren.

Accident rutier pe drumul catre mare. Aglomeratie pe A2, pe sensul de mers catre Constanta

Accidentul rutier s-a produs pe A2, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, in zona localitatii Murfatlar kilometrul 200).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )