Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un minor din Satu Mare a fost injunghiat in spate de prietenul cel mai bun

Adevărul Adevărul,
Un minor din Satu Mare a fost injunghiat in spate de prietenul cel mai bun

Un adolescent de 16 ani din comuna Calinesti Oas, judetul Satu Mare a fost injunghiat cu un cutit in zona omoplatului stang de un amic de-al sau, tot minor. Cazul a fost sesizat politistilor prin apel la 112 de catre mama baiatului ranit. continuă pe Adevărul

INHGA: COD GALBEN de inundatii pe rauri din SATU MARE si MARAMURES pana la ora 22.00

Potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a ApelorRauri raurile din judetele Satu Mare si Maramures se afla duminica, in intervalul orar 16. 00, sub atentionare cod galben de inundatii.

VIDEO. COD GALBEN de inundatii pe rauri din SATU MARE si MARAMURES

Potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a ApelorRauri raurile din judetele Satu Mare si Maramures se afla duminica, in intervalul orar 16. 00, sub atentionare cod galben de inundatii.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din Satu Mare si Maramures

Rauri din judetele Satu Mare si Maramures se afla duminica, in intervalul orar 16. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire.

Cod galben de ploi si vijelii in localitati din Satu Mare si Maramures

Meteorologii au emis, duminica, o noua atentionare Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabila in urmatoarele doua ore in judetele Maramures si Satu Mare. Potrivit prognozei.

Un politist din Satu Mare a refuzat 200 de euro mita de la o soferita care a provocat un accident rutier

Un politist din Satu Mare a refuzat o mita de 200 de euro de la o soferita de 48 de ani. Femeia i-a oferit banii pentru a nu fi trasa la raspundere dupa ce a provocat un accident rutier. Politistul insa a refuzat banii si a pus la cale un flagrant, iar acum femeia este cercetata pentru dare de mita.

O batranica de 60 de ani din Satu Mare, saltata de politisti. Femeia este cercetata pentru contrabanda cu tigari si evaziune

O femeie de 60 de ani din localitatea Lazuri, judetul Satu Mare, a fost saltata de politisti chiar la ea acasa. Batrana si un barbat de 37 de ani s-au trezit cu politistii pe cap pentru ca au facut contrabanda cu tigari si evaziune fiscala.

Produs unic in lume. Branza care nu se strica, creata special pentru razboi, obtinuta intr-o fabrica din Satu Mare

Intr-o mica fabrica din comuna Odoreu, judetul Satu Mare, se produce un aliment unic in lume, gandit special pentru perioadele de razboi. Este vorba despre branza care nu are termen de valabilitate si care poate fi pastrata la temperaturi foarte ridicate.

Festivalul Muzicii de Strada incepe vineri, la Satu Mare. Programul oficial

Incepand de maine si pana duminica, la Satu Mare se va desfasura Festivalul Muzicii de Strada, un eveniment facut de voluntari satmareni cu artisti voluntari din tara. Pentru acest eveniment au fost amenajate cinci mini scene in diferite cartiere din oras pe care vor urca in cele trei zile 27 de formatii.

Adrian Stef, presedintele CJ Satu Mare, la un pas de demitere. Curtea de Apel Oradea confirma incompatibilitatea lui

Presedintele CJ Satu Mare, Adrian Stef, a pierdut prima batalie in instanta cu Agentia Nationala de Integritate. Curtea de Apel Oradea, prima instanta sesizata de acesta, a respins pe 19 septembrie contestatia formulata impotriva raportului ANI.

CNADNR liciteaza cu aproape 200 milioane euro lucrarile la centura de ocolire a municipiului Satu Mare

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi CNADNR) a scos la licitatie cu aproape 200 milioane de euro contractul de proiectare si executie pentru varianta de ocolire a municipiului Satu Mare, drum care se va intinde pe aproximativ 13 kilometri, potrivit datelor publicate pe SEAP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )