Libnet.ro
UNICEF

10:00

Minora de 11 ani, data disparuta de mama, a fost gasita la Caracal. Ce le-a spus politistilor

Antena3 Antena3,
Minora de 11 ani, data disparuta de mama, a fost gasita la Caracal. Ce le-a spus politistilor

Minora in varsta de 11 ani, data in urmarire nationala dupa ce mama ei a sesizat politia ca a plecat in ziua precedenta de acasa si nu a revenit, a fost gasita luni seara, la Caracal, de catre politistii. continuă pe Antena3

O fata de 11 ani, disparuta de acasa, a fost gasita la Caracal

O fata de 11 ani, data in urmarire nationala dupa ce mama ei anuntase ca a plecat duminica de acasa .

UPDATE Fata de 11 ani disparuta din Caracal a fost gasita. Le-a spus politistilor ca a dormit intr-o scara de bloc

O copila in varsta de 11 ani, din Caracal, a disparut in cursul zilei de duminica, 15 decembrie 2019. Mama fetei i-a anuntat pe politisti dupa o zi.

Deces suspect: O femeie de 31 de ani a fost gasita moarta intr-un parc din Bucuresti. Este posibil sa se fi sinucis

O femeie a fost gasita moarta, sambata dimineata, intr-un parc din Sectorul 6 din Bucuresti, informeaza Politia Capitalei. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost transportat la INML, politistii incercand sa afle ce s-a intamplat.

O femeie a fost gasita moarta intr-un parc din Sectorul 6 al Capitalei

O femeie a fost gasita moarta, sambata dimineata, intr-un parc din Sectorul 6 din Bucuresti, informeaza Politia Capitalei. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost transportat la INML, politistii incercand sa afle ce s-a intamplat, transmite Mediafax,.

Unul dintre patronii Colectiv anunta ca va contesta sentinta prin care este condamnat la peste 11 ani de inchisoare: Decizia este nedreapta Nu au fost administrate toate probele

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, considera ca decizia tribunalului, prin care este condamnat la 11 ani si opt luni de inchisoare, este una nedreapta, motivand ca nu au fost administrate toate probele. Mincu a mai spus ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti la Curtea de Apel, unde spera ca judecatorii sa administreze toate probele si sa audieze inclusiv expertii procuraturii.

O fata de 11 ani din Caracal este data disparuta. Florina a plecat sa isi cumpere haine si nu s-a mai intors

La data de 16 decembrie 2019, o femeie, din municipiul Caracal, a sesizat faptul ca fiica sa, RADU FLORINA ANDREEA, de 11 ani, a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit pana in prezent.

Decizii in dosarul Colectiv: Cei trei patroni ai clubului, condamnati la 11 ani si 8 luni de inchisoare

Tribunalul Bucuresti a decis luni condamnarea celor trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu - la cate 11 ani si 8 luni inchisoare in dosarul privind tragedia in urma careia au decedat 64 de persoane.

Minora de 13 ani, din Gura Sutii, gasita inconstienta langa o padure, dupa ce ar fi fost agresata de tata

Caz incredibil in Gura Sutii, in Dambovita, acolo unde o fetita de 13 ani a fost omorata de un olandez pedofil. De data aceasta, o fetita tot de 13 ani a fost gasita inconstienta, la marginea unei paduri, dupa ce ar fi fost batuta de tatal ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )