Libnet.ro
UNICEF

07:15

Minora de 14 ani care a agresat doua fete mai mici va fi cercetata sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Minora de 14 ani care a agresat doua fete mai mici va fi cercetata sub control judiciar

Minora de 14 ani, din judetul Gorj, care a agresat doua fete mai mici va fi cercetata sub control ju. continuă pe România Liberă

Rasturnare de situatie in cazul copiilor violenti. Detalii uimitoare despre fata de 14 ani care a fost retinuta

Cazul de violenta extrema intre copiii de la Targu Jiu scoate la iveala detalii socante. Una dintre agresoare, singura care are 14 ani impliniti, a petrecut noaptea intr-o celula. Iar astazi ar putea primi mandat de arestare pentru 30 de zile.

Tatal fetei de 14 ani care a ajuns in arest dupa ce a agresat mai multe minore: Ma duc eu in locul ei VIDEO

Tatal fetei de 14 ani, din municipiul Targu Jiu, care a fost retinuta pentru 24 de ore pentru ca a batut alte minore, considera ca politistii au facut o greseala, deoarece fiica lui este inca un copil si va fi afectata pe viitor. Acesta spune ca a discutat cu diriginta pentru a fi mutata la o alta scoala.

VIDEO Un nou film cu fetele agresoare din Targu Jiu. Minora de 14 ani, retinuta si parinti amendati

Un alt filmulet in care trei dintre fetele agresoare din Targu Jiu apar in timp ce lovesc alte minore a aparut in spatiul public. Politistii s-au sesizat si in acest caz si au deschis un nou dosar penal si au luat decizia retinerii unei agresoare.

Tatal batausei de 14 ani, retinuta dupa ce a agresat mai multe minore, rupe tacerea. Ce se intampla la ei acasa

In asentimentul specialistilor Bullying-ul reprezinta o forma de violenta care implica un comportament mai agresiv. Vorbim aici de intimidare, hartuire, umilinta, agresiune fizica, efectuata cu intentie si in mod repetat. Bullying-ul in societatea romaneasca in ultimii ani, Bullying-ul a devenit un fenomen in scolile romanesti, si in afara lor, si afecteaza mii de elevi. Adolescentii, .

Onoarea adusa de Mick Schumacher, tatalui sau. Ce a facut la 14 ani de la ultimul triumf legendar al lui Michael

In septembrie 2000, Michael Schumacher a obtinut o faimoasa victorie pe solul italian la Monza. Se deplasa la doua puncte de liderul campionatului Mika Hakkinen. Acel sezon avea sa-i aduca primul sau titlu de Formula 1 cu . Dupa 20 de ani, si fiul sau, Mick Schumacher a obtinut o victorie in Formula 2 Feature .

Descoperire socanta despre batausa de 14 ani din Targu Jiu. Ce a gasit politia in telefonul ei

Cazul de la Targu Jiu i-a amploare, iar autoritatile au inceput deja sa faca arestari. in urma acestor demersuri noi date au iesit la iveala. Una din agresoare afost retinuta pentru 24 de ore. Cazul Targu Jiu, descoperire socanta despre batausa de 14 ani in urma publicarii pe internet a unui material in care mai .

Fata de 14 ani, cumparata de un bogatas de 50 de ani. Mama ei, de acord cu relatia amoroasa.Minora a fost folosita de pedofil ca o amanta cu experienta

Un om de afaceri in varsta de 50 de ani este judecat pentru act sexual cu un minor pentru ca a sedus o adolescenta, cu care a avut o relatie timp de un an. Complice al barbatului a fost mama fetei, trimisa si ea in judecata. Ancheta a scos la iveala ca barbatul a incercat sa cucereasca si alte fete minore, inclusiv facandu-le cunostinta cu invitatul sau, Smiley.

Batausa de 14 ani din Targu Jiu a fost retinuta 24 de ore. Ce au mai descoperit politistii

Una din agresoarele fetitei de 13 ani batuta cu bestialitate intr-un parc din Targu Jiu a fost retinuta timp de 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente. in timpul anchetei, politisti au mai descoperit alte doua filmulete in care tanara batea la fel de violent si alti minori.

Schimbarea de la Google Maps care-ti face viata mai usoara in trafic

Daca esti utilizator de Google Maps, atunci sigur te intereseaza schimbarea cu care au venit americanii. Pentru ca serviciul a fost imbunatatit. Aplicatii precum Google Maps si Waze sunt de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )