Libnet.ro
UNICEF

05:00

Minora de 16 ani, din Lugoj, care a fost data disparuta vineri seara, a fost gasita

Antena3 Antena3,
Minora de 16 ani, din Lugoj, care a fost data disparuta vineri seara, a fost gasita

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari pentru depistarea unei minore de 16 ani, disparuta de pe raza municipiului Lugoj. La data de 4 octombrie, la ora 20,20, politistii. continuă pe Antena3

Fata de 13 ani din Timisoara care a fost data disparuta, a fost gasita pe o strada din oras

Politistii din Timisoara au gasit-o pe Maria Popov, fata de 13 ani care a fost data disparuta marti,.

O fata de 15 ani din Craiova a fost data disparuta, dupa ce a plecat dintr-un centru DGASPC pentru a merge la scoala si nu a mai revenit

O fata de 15 ani din Craiova a fost data disparuta, dupa ce vineri a plecat dintr-un centru al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) din localitate pentru a merge la scoala si nu a mai revenit.

O adolescenta de 16 ani, depistata la volan pe un drum comunal

Politistii Sectiei de Politie Simian au depistat in ziua de 3 octombrie a. c. o adolescenta de 16 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism pe DC 21, intre localitatile Dedovita Noua Valea Copcii din comuna mehedinteana Simian, fara a poseda permis de conducere.

Politistii sunt in alerta. O adolescenta de 16 ani a disparut fara urme din Lugoj

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari pentru depistarea unei minore de 16 ani, disparuta de pe raza municipiului Lugoj. La data de 4 octombrie, la ora 20,20, politistii.

Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Care e starea fostului presedinte al Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei a fost adus de urgenta, in urma cu scurt timp, la Spitalul Elias din Capitala, potrivit Romania TV. Pana in acest moment, nu se stie exact starea fostului sef de stat, in varsta de 89 de ani. in ultima perioada, Ion Iliescu a mers de mai multe ori la unitatea sanitara .

Minora disparuta din Mangalia a fost gasita. Contradictii in declaratii. Mama fetei spune ca i s-a intamplat ceva rau

Minora disparuta din Mangalia a fost gasita, insa exista contradictii in declaratii. Daca politia spune ca fata s-a aflat la iubitul sau acasa si ca nu a fost victima unei infractiuni, mama fetei spu.

Faze tari: Locul incredibil in care a fost descoperita o plantatie de cannabis; O mama si-a dat copilul la schimb pentru o masina la mana a doua. Cum a fost data de gol

Cu ce suma s-a vandut toporul lui Jack Nicholson din The Shining. Toporul folosit de personajul Jack Torrance a fost vandut pentru. Familia care si-a facut in casa un Lamborghini. A costat doar 20. 000 de dolari. Persoanele care nu isi permit un Lamborghini isi pot.

O adolescenta de 15 ani din Vaslui si-a inscenat rapirea. Motivul e incredibil

Parintii unei fete de 15 ani au reclamat ca fiica lor a fost rapitp de doi barbati. Suspectii ar fi luat-o chiar de pe strada cu o masina alba. Politistii din Barlad si Vaslui au intrat in alerta. S-a.

Copilul de noua ani din Adjud s-a intalnit in fata blocului cu doi baieti mai mari. A mers cu unul dintre ei in apartamentul lui, unde pentru micut a inceput cosmarul

Clipe de cosmar pentru un copil din Adjud, judetul Vrancea. Baietelul s-a intalnit, duminica, in fata blocului cu doi adolescenti de 13, respectiv 15 ani. Micutul a fost convins sa-l urmeze pe unul d.

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor. A lovit intentionat cu masina un barbat

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina intentionat un barbat pe un bulevard din oras. Barbatul s-a enervat pentru ca preotul care se afla la volan nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )