Libnet.ro
UNICEF

13:45

O minora din Alba Iulia a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Politia o cauta

Antena3 Antena3,
O minora din Alba Iulia a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Politia o cauta

O tanara de 17 ani din Alba Iulia este data disparuta, dupa ce a plecat de acasa in seara zilei de 31 iulie si nu a mai revenit, politistii facand apel la populatie pentru a-i sprijini in cautarea. continuă pe Antena3

Minora de 17 ani, disparuta voluntar de la domiciliul din Alba Iulia. Persoanele care o vad sunt rugate sa sune la 112

Politistii din Alba cauta o minora care a plecat de la domiciliul sau si nu au mai revenit pana in prezent. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acesteia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.

Agresori sexuali condamnati la inchisoare cu suspendare. Cazul profesorului din Alba Iulia care mangaia si imbratisa elevele

Instantele din Alba au judecat in ultimii trei ani ani un numar de patru dosare cu obiect coruperea sexuala a minorilor, iar unul se afla in continuare pe rol. Trei dosare au fost solutionate definitiv la Judecatoria Alba Iulia, iar unul la Judecatoria Blaj.

Regulamentul parcarilor cu plata, aprobat la Alba Iulia. Cate milioane de euro vor plati la buget proprietarii de masini

Unul dintre cele mai controversate proiecte de hotarare din ultimii ani a fost votat marti, 30 iulie, de Consiliul local Alba Iulia. Este vorba despre regulamentul privind parcarile cu plata din municipiu prin intermediul caruia administratia locala doreste sa obtina anual intre 5 si 10 milioane de euro la bugetul local.

Sef de la Politia locala Alba Iulia, trimis in judecata pentru violenta in familie dupa ce si-a strans de gat sotia si a lovit-o cu palma si genunchiul

Seful Biroului circulatia pe drumurile publice din cadrul Politiei Locale Alba Iulia a fost trimis in judecata pentru violenta in familie.

Eveniment la Alba Iulia unic in Romania, in sprijinul femeilor bolnave de cancer. Ce vor face cinci artisti din tara si strainatate

Cinci artisti romani, specializati in micropigmentare, vin la Alba Iulia intr-o prima editie a unui eveniment fara precedent in Romania: Cred in frumusete, lupt alaturi de tine.

A murit femeia din Alba Iulia nascuta cu trei ani inainte de Marea Unire de la 1918

Maria Barb, femeia nascuta cu trei ani inainte de Marea Unire de la 1918, a trecut in nefiinta, in noaptea de miercuri spre joi.

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, despre criza uriasa din Politia Romana: Se practica detasarea pe functii pentru ca cei numiti sa raspunda la comenzi

Fostul comandant al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, comisar-sef Traian Berbeceanu, in prezent pensionar, propune masuri concrete pentru eliminarea influentei politice asupra Politiei Romane si reprofesionalizarea acestei institutii vitale in stat.

Imagini cu starea deplorabila a unei sali de sport din Alba construita cu bani europeni si inaugurata acum 3 ani

Sala de sport de la Arieseni, judetul Alba, a fost construita cu bani europeni, printr-un proiect mai amplu de aproape 19 milioane de lei, si inaugurata in urma cu 3 ani. Acum, cladirea este intr-o stare deplorabila, scrie Alba24, care publica imagini.

Barbat din Alba, retinut dupa ce si-a batut fetitele cu biciul

Un barbat din Stremt, judetul Alba, a fost retinut de politisti pentru ca si-a batut fetitele in varsta de 6, 8 si 11 ani, cu biciul. Autoritatile s-au sesizat dupa ce au vazut cele trei copile cu urme de lovituri pe aproape tot corpul: Copiii si mama se afla intr-un centru de protectie, unde vor putea sta cel putin sase luni. Barbatul era baut si le-ar fi biciuit pe fetite dupa ce a observat pete de vopsea verde pe cainele familiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )